Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 17 oktober 2015

Fabeltjesland

Hallo meneer De Uil, waar brengt u ons naartoe? Naar Fabeltjesland? Ja ja, naar Fabeltjesland. Met de Fabeltjeskrant, want daarin staat precies vermeld, hoe het met de singles is gesteld.

Ik moest hieraan denken toen ik op deze site keek. Je kijkt naar de foto's en maakt je maakt je eerste keuze op basis hiervan. Valt de foto in de smaak, dan check je of het profiel ook nog een beetje leuk is en voldoet aan alle andere vooraf bedachte eisen. Je bent niet verliefd, dus kan nog aardig rationeel denken.

In de tijd dat mijn ouders elkaar leerde kennen, ging dat toch een beetje anders. Toen mijn moeder op 26-jarige leeftijd leek over te blijven, plaatste haar moeder een advertentie in een gerenommeerde krant. Hierin stond vervolgens te lezen dat een jongedame van een vooraanstaande familie een keurige jongeheer zocht van goede stand.

Een foto stond er niet bij. Toch reageerde er verschillende heren. Mijn moeder koos samen met haar moeder drie brieven uit. Deze waren eveneens niet voorzien van een foto (veel te duur in die tijd). Mijn moeder ging met elk van deze heren een keer op date. Uit één van deze dates kwam een huwelijk tot stand dat na 47 jaar op natuurlijke wijze beëindigd werd.

Deze match zou ik voor mijzelf op match4me nooit gekozen hebben. Een roker tegen een anti-roker, een leeftijdsverschil van 10 jaar, hij 1,94 en zij 1,59, een gezelligheidsmens en een einzelgänger. Toch aanbidt mijn moeder 10 jaar na mijn vaders overlijden nog elke dag haar lieve man.

Ik kijk verder in Fabeltjesland en zoek in de foto's naar een sprankje uitstraling en een man die matcht met mijn wensen.

Want het staat allemaal in de krant van Fabeltjesland, van Fabeltjesland. 


geplaatst door Florie_ - 4223 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl