Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 23 november 2015

Successtory voor de Match4Me

Ik heb mijn vriendinnen beloofd een succes verhaal te schrijven over onze vriendschap die we dankzij M4M hebben, ook om de oprichters van de match te bedanken voor hun site. Of het echt werkt een site met alleen hoger en WO opgeleiden blijft in het midden omdat hier en daar emotioneel niveau en contactuele eigenschappen door al dat gestudeer soms erg achterwege blijft.

Toch blijft het een leuke site om kennis te maken met elkaar. Een van mijn schrijvers merkte al op dat ik het bijproduct leuker vond dan het hoofdproduct. Ik kan het alleen maar bevestigen. Waar we hier eigenlijk voor staan is voor (in mijn geval) een kennismaking met een man. Blijkt dat de kennismaking met de vrouwen op deze site meer inspireert dan met de heren. Toch zouden we jullie mannelijke bijdrage niet kunnen missen. Jullie plaats als man in ons leven is alleen veranderd.

Het begon met onze nieuwsgierigheid naar de blog schrijvers en de mensen die dingen posten op de things to share. Een open oproep voor een bijeenkomst/borrel om elkaar eens in het echt te bekijken en spreken. Ingrediënten zijn: open en nieuwsgierig van karakter, goede contactuele eigenschappen, een dosis lef en gastvrijheid. Gezelligheid kent geen tijd en “the more the merrier” is een beetje het motto geworden.
De doorzakavondjes met logeer partijtjes volgden. Iedereen nam zijn deel aan hapjes en drankjes mee en zelfs voor het ontbijt was er een vrijwilliger. De samenstelling veranderde hier en daar en uiteindelijk kwam er een goeie klik met ons vier onderling. We gingen ‘out of the comfortzone’. Langzaam en toch heel gestaag verstevigden we onze vriendschap. Ik heb zo goed mogelijk naar ieders wens geluisterd. Ons gemis aan warmte. Alleen thuis komen na een nachtje stappen en lekker lachen om onze blunders maakte veel goed. Onze serieusheid en geklaag temperen was soms ook nodig, kortom we werden een klankbord voor elkaar met vertrouwen en liefde. Als we twijfelden aan onszelf of aan een ander was er wel een van ons om het met veel humor glad te strijken. We staan we ons mannetje.

Na de borrels kwamen de dansavondjes, want voor thuis blijven daar voelden we ons te jong voor.(Nog steeds te jong om thuis te blijven). Om er echt uit te zijn hebben we hotelkamers geregeld om de volgende ochtend bij het ontbijt even bijpraten over het hoe en met wie heeft staan sjansen. Effe lachen zoals meiden dat doen. Tips over wanneer je kunt zoenen (mag dus altijd, als je er beiden zin in hebt). De een is handiger dan de ander met contacten leggen en het heeft soms een voorbeeld nodig of een tussenpersoon die je voorstelt aan de ander. Als er een van ons al bang of verlegen is mag het achter de moedigste van ons in haar kielzog varen. We houden elkaars hand vast tegelijk geven we elkaar ruimte om te zijn wie we werkelijk willen zijn namelijk: vrij en luchtig, tegelijk stabiel en gehecht en meteen erachteraan, warm en stout.
Mijn beeld was dat vrouwen als Amazones of Walkures zijn. Sterk, zelfbewust en zelfstandig. Geen sloof (ook emotioneel niet) die wacht op ….(zucht)…. him….to come! ;-) Ongeduldig zijn we en moe van het wachten, het heft in onze hand.

We zijn net met z’n vieren terug van Marrakesh voor een winterbreak in de zon. Voor de grap hebben we op voorhand afgesproken géén Marokkaan mee naar huis te nemen. En met 30 graden op onze huid bezochten we locaties waar we anders nooit in ons ééntje op gekomen zouden zijn. Juist door onze diversiteit hebben we avontuur. Zelfs terug wandelen werd een avontuur alleen al om te kijken wie van ons een interne navigatie heeft. Heerlijk om daarna bij het zwembad te hangen om te lezen, bij te praten en te lachen. We zoeken voor elkaar leuke authentieke restaurantjes waar we blij van worden en bezoeken bijzondere tuinen. Natuurlijk zijn er mannenogen die ons volgen. Mooie mannen ogen moet ik zelfs toegeven, ze zijn galant, beleeft en beslist niet opdringerig. Alle indrukken laten we als een warme zwoele wind op ons inwerken en genieten volop en we delen dit als een taartje omdat we willen delen. Juist met onze vier verschillende temperamenten en eigenschappen komen we veilig thuis.
Het is heerlijk om weer met mijn BFF’s thuis te zijn. Ons volgende dansuitje staat weer gepland en ik zal tegen die tijd weer voor de kaartjes en hotelkamers zorgen en de locatie en tijd doorgeven.
Vroeg of laat komt een van ons (of alle vier) wel met een man aanzeilen. De één iets meer of eerder dan de ander maar we beloven elkaar trouw en nooit te vergeten.

Best Friends Forever.


geplaatst door Shirley - 4670 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl