Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 28 februari 2015

Sjans

‘Ha, ik ben Ron, en ik ben 100, wie ben jij?’
‘Jij bent geen honderd, en ik ook niet’.
Hij glimlacht, alsof hij beaamt geen 100 te zijn.

Lees verder!

geplaatst door Yar - 2 reactiesdonderdag 26 februari 2015

Ik ben... ik zoek.. ik flauwekul

Ik heb de vrijheid genomen om de boodschap van een madam te citeren. Madam, het zij me vergeven.

Lees verder!

geplaatst door ddd - 6 reactieszaterdag 21 februari 2015

Stapelverliefd op jou

Het begon zo mooi zo overrompelend en toch mocht het niet zijn. Toch had ik het voor geen goud willen missen. Met dank aan M4m.

Stapelverliefd op jou

Onrustig word ik wakker
Wakker uit een droom
Een droom over haar
Zij die mij minzaam toe lacht
Lacht om welke verdediging dan ook
Zij neemt die met zachtheid
En toch stormenderhand

Lees verder!

geplaatst door Speurdervrijdag 20 februari 2015

Real love

Spoiler alert! Dit blog gaat over de film Turist, die momenteel in de bioscopen draait. Dus je bent gewaarschuwd. ’t Is een ideale film om met je partner naartoe te gaan en na afloop over door te praten. Zo’n film met een wat-zou-jij-doen-dilemma. Aangezien we die partner niet hebben op M4M, stel ik voor je date mee te nemen. Weet je meteen wat je aan elkaar hebt.

Lees verder!

geplaatst door Pringle - 5 reactiesmaandag 16 februari 2015

Daten, een onbeleefde beleving II

Ja, toch verwonderd over het feit dat zo weinig mensen zich herkennen in dat niet reageren op berichten. Terwijl ik weet dat het aan de orde van de dag is. Trouwens, mijn niet reageren geldt alleen nikszeggende berichten als ‘ik vind je profiel leuk’ en lege interesse-berichten. Neem dan even de moeite voor een persoonlijker bericht. Ben je niet-betalend lid en je kan geen initiatief nemen, word je toch alsnog betalend lid? Als iemand je echt raakt. Als dat al teveel is.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 3 reactiesmaandag 16 februari 2015

Beste mannen (die niet op zoek zijn),

Nee, ik ben niet wanhopig. Eerder klaar met het lachen over mijn avonturen op de dating-sites. Het leuke is er een beetje vanaf... ik kan niet meer lachen om de zoveelste man van 60 die me aanschrijft. Die ongetwijfeld 5 jaar over zijn leeftijd liegt: ja, er zijn ook mannen die dat doen. Die mannen die in hun profiel aangeven een cabrio te hebben. En me mailen dat ik niet moet schrikken van hun leeftijd want ze zijn gewend om met jongere vrouwen om te gaan. Of mannen die in hun profiel schrijven op zoek te zijn naar een aantrekkelijke, slanke, liefst sportieve vrouw waar ze graag naast willen lopen. Naast willen lopen?

Lees verder!

geplaatst door Pip007 - 9 reactieszondag 15 februari 2015

Partytime- Dansfeest

Dansfeest,

Als een puber zo blij… danste mijn hart al bij voorbaat. Dit kon alleen maar een leuk weekend worden. Op vrijdagavond een gezellige filmavond met mijn vriendin naar Gooische Vrouwen 2. Dat was al hilarisch. Heerlijk gelachen…en ook wel met een lach en een traan.

En zaterdag een date met een aantal mensen van Match-4-me. Op naar Utrecht. Ik was op tijd en vroeg in het hotel. Dat was wel zo relaxt en ja ik wilde er wel een echt uitje van maken. Het toeval wilde dat ik vanwege een training ongeveer wekelijks in dit hotel verblijf. Zo kom je er nooit en zo…

En dat alleen omdat ik een keer op Things to Share ‘geliked’ had dat er een dansfeest aan zou komen… Een van de ‘bloggers’ die de organisatie van het dansfeest had, was dat opgevallen en had mij dus ook uitgenodigd. Extra spannend omdat ik hen niet kende, op één na. En dat was Jaap, daar had ik ooit mee ‘gedate’. Alhoewel we elkaar waardeerden om wie we waren, was ‘de klik’ er niet en dat wisten we eigenlijk al voordat we elkaar zouden ontmoeten. Wel hadden we besloten een keer ‘een drankje’ te doen en dat hadden we in september ook gedaan. Ons contact is wel gebleven. Ik liet Jaap bijvoorbeeld altijd mijn ‘blogs’ van tevoren lezen. Door hem ben ik ook gaan ‘bloggen’. Dat had ik anders nooit gedaan, maar dat terzijde.

Ik kende verder niemand buiten Jaap en dan ook nog maar summier. We zouden met 6 vrouwen en 2 mannen op stap. Dus een beetje spannend vond ik het wel. Zouden we het gezellig hebben, gespreksstof, gemeenschappelijkheden. Voordat we gingen dansen zouden we ook nog ergens een hapje gaan eten.

Rond zessen kreeg ik een appje van Annelies: we zijn er. We zitten aan de bar beneden. Pfft… toch wel spannend. Jaap reageerde spontaan: “Jij ziet er goed uit”. Toch goed voor mijn ego en voor mezelf. Het bleef hem niet onopgemerkt dat ik inmiddels 8 kilo minder, en 12 cm taille was verloren. Na een drankje togen we naar het dorp naar ‘het wapen van of all places’ waar we overheerlijk hebben gegeten en ook daar al muziek. Live zelfs. Niet iedereen kon daar van genieten. Het was ook wel lastig om een gesprek te voeren. Toegegeven. Ik hou echter wel van een beetje jazzie-achtige muziek op zijn tijd. Wel een beetje toegankelijk. Ik kon nu al niet meer stilzitten en ik was niet de enige. Simone gaf een seintje… zullen we.. ? Haha… geloof niet dat alle bezoekers dat konden waarderen maar van het duo dat aan het zingen en spelen was, kregen we applaus.

Afijn, met twee auto’s richting het Danspaleis. Wat we dus in eerste instantie niet konden vinden. Dat mocht de pret niet drukken. Het pad ernaartoe was glad en glibberig dus stevig gearmd togen wij naar het danspaleis. En ja… daar ging ik los. Zover ik dat kan. Ook als je 50 plus bent…. Jee, er was niets veranderd. Weer het gevoel dat ik in de disco was. Lekkere muziek. Een Elvis die ook nog z’n best liep te doen. Minder mijn smaak, gezien de setting wel even grappig en hij deed het leuk. Af en toe een drankje, af en toe naar het toilet. En dat was het.. Verder los. Ik weet niet hoe lang ik heb gedanst. Ik heb in ieder geval meer op de dansvloer gestaan dan elders. Heerlijk. Dat was zo lang geleden. En ja… er is niets veranderd. Net zoals als vroeger is het ook ‘kijken en bekeken worden’ en ook dat is leuk.

Rond een uur of één gaf iemand een seintje.. Ga je mee… En het was goed, Ik was moe..Ja ..net zoals de rest van het gezelschap; ik ben ook geen 20 meer…. Ik werd door Annet en Karel naar het hotel teruggebracht. Zij reden door richting Amersfoort. Wel jammer dat ‘ons groepje’ uit elkaar viel. Dat mocht de pret verder niet drukken. Als afscheid nog even een drankje bij Jaap op de kamer. Het deed me denken aan de feestjes van vroeger. Annelies die nog lekkere hapjes had, nog een wijntje… en om twee uur was het over. Iedereen inmiddels naar zijn eigen kamer.

Ontbijten zouden we de volgende dag tussen 10.00 en 10.30 uur doen… na een toch wat onrustige nacht…-alsof mijn lijf aan het doordansen was- werd ik toch nog op tijd wakker van mijn ingestelde smartphone. Om kwart over 10 een ‘appje’ van Jaap… Heb jij al ontbeten… Nee dus.. was net zover dat ik de tocht naar beneden kon maken. Na een heerlijk uitgebreid ontbijt was al snel duidelijk dat ik niet meer in staat was om nog door te gaan voor een wandeling. Alhoewel het idee zeer aanlokkelijk was, besloot ik wijs te zijn en naar mijn nog steeds vermoeide lichaam te luisteren.

Dus richting huis… ik heb heerlijk nog een middag na zitten genieten. Wat was dit een leuk feestje. Elke week - zoals vroeger, toen ik nog ECHT jong was- hoeft niet meer. Een volgende keer ga ik zeker weer mee. En nieuwe mensen leren kennen en dansen wat wil een mens nog meer.

Lees verder!

geplaatst door Vonny - 4 reactiesdonderdag 12 februari 2015

En plots stond Hij daar...

Mijn geschreven gedachten zijn een combinatie van fantasie en werkelijkheid... of alleen werkelijkheid... of alleen fantasie... wie zou het weten?
--------------------------------

Lees verder!

geplaatst door ddd - 4 reactieswoensdag 11 februari 2015

Mad love

Naar aanleiding van mijn vorige blog over leeftijden en leeftijdsverschillen had ik tijdelijk mijn recente profielfoto vervangen door een foto van toen ik 40 was, 17 jaar jonger dan ik ben. Als je iemand voor de gek houdt, moet je het goed doen, was de gedachte. Nou mannen, dát kan ik jullie aanraden: het was een groot succes bij de vrouwtjes. Ja sorry dames, nu ga ik echt even los.

Lees verder!

geplaatst door Pringle - 9 reactiesmaandag 9 februari 2015

Wat is het meervoud van gescheiden?

Sinds een jaar of tien ben ik vrijgezel. Nou ja, om precies te zijn, elf jaar geleden ging ik ‘het huis uit’, of zoals ik het ook wel noemde, ‘op kamers’. Ik slaagde er prima in mijn ontspoorde huwelijk eufemistisch te verwoorden. Sinds de recente wijzigingen op deze site kun je iets beter kwijt wat je relationele voorland is. De keuze tussen ‘nooit getrouwd’, ‘gescheiden’ en ‘weduwnaar/weduwe’ geeft al meer mogelijkheden dan voorheen. Al blijft het moeilijk het hele spectrum in drie hokjes te vangen.

Lees verder!

geplaatst door Yar - 1 reactiezaterdag 7 februari 2015

DOLCE FARNIENTE

geplaatst door Kiara - 1 reactiedonderdag 5 februari 2015

Daten, een onbeleefde beleving

Als iemand mij mailt, en het is een mail die mij helemaal niets doet, reageer ik vaak niet eens. Ik vind dat ook precies de heerlijke code van digitaal daten. Bevrijd van allerlei beschavingsregels en beleefdheidsvormen. Gewoon eerlijk, helder en duidelijk. Als ik niet terugschrijf heb ik geen belangstelling. Part of the game. Hoef ik nog niet nog eens apart mede te delen. Of de afwijzing te verantwoorden. Wordt het toch al gauw een soort gratis psychologisch consult.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 11 reactieswoensdag 4 februari 2015

Stelen mag, Breken niet

I’m not a faker, nor heartbreaker.
Het zou zomaar de tekst van een hard rock ballad kunnen zijn.

Lees verder!

geplaatst door Yar - 8 reactieszondag 1 februari 2015

De storm

De storm in mijn hart is verdwenen.
De storm in mijn hart is geluwd.
Mijn gedachten heb ik mee laten voeren in de draaikolk van emoties.
Eén voor één heb ik deze emoties omgezet in een warm gevoel.
Een warm gevoel dat bij mij past.
Een gevoel dat jij bij me teweeg hebt gebracht.

Een rollercoaster was het de afgelopen weken.
’s Morgens in alle vroegte wakker worden met jou.
Welterusten tegen de avond.
Intense onverklaarbare gevoelens namen zich meester van mij.
Was ik verliefd? Deze onmiskenbare aantrekkingskracht was nieuw.

Overweldigende spannende, mij niet loslatende gevoelens. Was er een moment dat ik niet aan je dacht? Aan ons dacht. Our secret.
Zoekende naar wat er kan zijn.

Nog steeds het gevoel dat deze gevoelens er mochten zijn.
Dat ze wederzijds waren. Dat ze niet weg zijn.
Gevoelens die me verwarmen.
Gevoel dat we hier allebei een weg voor proberen te vinden.
Geen draaikolk meer.
De intensiteit die tegelijkertijd mooi, innemend en heerlijk was.

De vriendschap die is ontstaan een plek te geven.
De pijn wordt milder. En ja, ik ga door met ademhalen en met leven.
Nieuwe mensen ontmoeten. Mijn eigen plan trekken.
Al houdt dat in dat mijn ‘relatie’ met jou een andere vorm zal krijgen.

De storm is blijven liggen. De storm is geluwd.
De vorm van ‘onze vriendschap’ zal zich vormen.
Voor ons allebei.

Het gevoel in mijn hart is warm.
Een diep gevoel.
Een dankbaar gevoel.
Een dankbaar gevoel dat ik jou ken.

De eerste man in mijn leven die mij… ….
Die zich kwetsbaar heeft durven opstellen.
De man die de liefde van mijn leven zou kunnen zijn.
Zou kunnen…

De storm heeft vele gedaantes.
Gevoel en verstand.
Verstand heeft de overhand.

Daarmee is de storm geluwd.
Daarentegen is dat wat er is, niet ontkend.
Volledig vertrouwen.
In mijn reis.
De mijne.
De jouwe.
De onze.

Lees verder!

geplaatst door Vonny - 4 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl