Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 23 maart 2015

Lovely Debbie!

De blonde lokken dansen losjes op haar schouders. Geglosste lippen, parelwitte tanden, een lieflijke lach. De V-hals van haar roze T-shirt onthult een decent decolleté. Ze staat op een datingsite. De d-site waar ik ook rondhang. Maar ik kan haar geen pb’tje sturen, niet liken, en niet elke dag op haar profiel klikken om te laten weten dat ik geïnteresseerd ben maar eigenlijk hoop dat zij de eerste stap zet omdat ik niet zeker van mijn zaak ben (in volgorde van assertiviteit).

Lees verder!

geplaatst door Pringle - 5 reactiesvrijdag 20 maart 2015

Tegenpolen

Tegenpolen

‘Daten’ levert meer op dan uitsluitend ontmoetingen. Veel meer. Zo word ik door mijn ontmoetingen in ieder geval geïnspireerd om daarover te schrijven. Ik had nog nooit een gedicht of iets wat daar op lijkt geschreven. Niet echt.

Ik krabbelde weleens wat. Letterlijk soms om de kronkels in mijn hoofd vorm te geven. Ik schrijf vanuit mijn hart, en soms ontstaat er dan iets waarvan ik denk….. ja.. dit zou wel iets kunnen zijn. De ene keer met humor, de andere keer wat serieuzer. Eén van mijn eerste gedichten is het gedicht ‘verkeerd verbonden’, dat op de site staat van M4M. Ik heb daar diverse reacties op gekregen. Zowel negatieve als positieve. En ook buiten M4M. Mensen die het zagen als een stel woorden en er verder niets bij voelden. ‘En wat zegt dat over hen?’, bedacht ik me later. Een hoog ‘candlelight gehalte’. Reacties als: “Wat een pijn en verdriet”. Ieder haalt er iets anders uit of ook niets. Iemand vroeg me laatst of ik ook iets vrolijks kan schrijven. Eerlijk gezegd weet ik niet of ik dat kan. Wat ik schrijf, ontstaat min of meer. Onderstaand gedicht is ook zo ontstaan. De dag nadat iemand het NOS Journaal wilde ‘kapen’.

Tegenpolen
Ja je hebt gelijk.
Gister was een rotdag. In alle opzichten.

Een rare wereld.
Jouw wereld.
Mijn wereld.
Eén wereld.
Dezelfde wereld.

Jij speelt mee.
Ik speel mee.
Tot op zekere hoogte.
Jouw hoogte.
Is een dieptepunt.
Een dieptepunt voor mij.

En toch alleen.
Ik ga mijn eigen weg.
Jij volgt je eigen weg.
Een weg die niet meer samenkomt.

Geen samenzijn voor ons.
Geen samenzijn.
Geen wij.

Intens.
Jouw wereld.
Mijn wereld.
Is niet de jouwe.
Niet de onze.
Tegenpolen trekken elkaar aan……

N’oubliez jamais
https://youtu.be/_--70tBGBbI

Lees verder!

geplaatst door Vonny - 2 reactiesdonderdag 19 maart 2015

Bedgeheimen

Bedgeheimen
Dingen zijn niet altijd wat ze lijken.

Lees verder!

geplaatst door Yar - 4 reactiesdonderdag 19 maart 2015

Kalverliefde II

Ja, ja. Dat ’Boer zoekt vrouw’. Heb er al over geschreven. Natuurlijk wel heerlijk om naar te kijken. Het liefst met een heel stel. Mensen vinden het altijd leuk samen met mij. Door mijn heftige kreten en uitspraken, vol in m’n emotie. Soms duik ik gillend in de bank omdat ik het werkelijk niet meer aan kan zien. Als ze elkaar gaan kussen bijvoorbeeld. Brrr. Of als ineens die handjes bij elkaar komen. Arrrggh. En hij vervolgens z’n hele stal met gevoelens openzet.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 2 reactieszaterdag 14 maart 2015

Out (d )-dated?

Out (d )-dated?

‘ Begeerlijke, materiële man van mbl. i.b.v. sportwagen zoekt k.m.m. lieftallige dame zonder SOA voor gezonde Lat-relatie met geven en nemen. S.V.P foto!!! Br. onder nr. 22349 t.a.v. ‘Superman’.’

Lees verder!

geplaatst door Cheyenne - 2 reactieszondag 8 maart 2015

een potje past niet op elk dekseltje ( de naakte waarheid )

Een dekseltje past niet op elk potje ( de naakte waarheid )

Natuurlijk is de beeldspraak in al deze blogs falluskant verkeerd. Jullie bedoelen eigenlijk dat elk dekseltje i n elk potje zou moeten passen, anders trekt de handel niet vacuüm en is het een beetje gepomp in het luchtledige. Dat kan uren duren en dan mis je ondertussen het WK Schaatsen Allround in Calgary, omdat je zelf ook een overwinning wilt behalen, niet dankzij maandenlange training, maar omdat je al eeuwenlang droog staat. Een blik op de machtige dijen van de deelnemers over de pompende billen van het niet-passende dekseltje kan misschien nog een hormooninjectie zijn, maar als de participerende delen niet matchen, wordt het toch een fake-gesteun om er vanaf te zijn en de doe-het-zelf-formule van de Gamma toe te gaan passen.

Lees verder!

geplaatst door Cheyenne - 4 reactieszondag 8 maart 2015

Bezit

Ik kan je niet bezitten

Jij bent nooit helemaal de mij

Jij bent helemaal van jezelf

Stel dat ik je zou bezitten

Dab houdt het verlangen naar jou op

Ik verlang naar jou

Lees verder!

geplaatst door Speurderdonderdag 5 maart 2015

Op elk potje past een deksel

Eergisteravond zat ik wat te zappen, zoals ik wel vaker zit te zappen, als ik eigenlijk om een uur of tien ’s avonds géén televisie wil kijken maar eigenlijk op dat tijdstip ook geen zin meer heb om andere dingen in of buiten huis op te pakken. Ik zat dus te zappen, tot ik bleef hangen bij Spuiten & Slikken. Ik bleef hangen in het beeld van twee fors geschapen mannen. Poedeltje naakt.

Lees verder!

geplaatst door Yar - 7 reactieswoensdag 4 maart 2015

Ode aan de vrouw

Mannen zijn de jagers, de spieren, de domme krachten. Ego’s die elkaar de kop afhakken. Ze vechten met vuur en zwaard. Alsof hun leven eeuwig is. De vrouw niet. Zij is subtieler. Ze lacht ook een beetje om die stoere man. Die zich verbergt achter grote daden. Die zijn angst en zachtheid onder water houdt. Hij heeft ook minder meegekregen om dat te doorbreken. Geen naderende menstruatie waarmee hij zwak en kwetsbaar wordt. Het schild verbrokkeld waarachter hij verscholen staat.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 3 reactiesdinsdag 3 maart 2015

verrassing

Verrassing

Als single zonder vaste partner heb ik het redelijk voor elkaar. Het alleen wonen, het alleen leven, bevalt me op zich prima. In het begin vond ik daten super spannend… elke keer de spanning. Wordt dit mijn nieuwe vriend? Wordt dit mijn nieuwe levenspartner? Inmiddels heb ik dat gevoel achter me gelaten en ben ik daten ook gaan zien als een manier om nieuwe mensen en mannen te leren kennen. Dat wil niet zeggen dat ik een relatie uit de weg ga.

Zo heb ik best al een aantal vriendschappen opgebouwd met mannen die zeer waardevol voor me zijn. Des te leuker om verrast te worden.

Tussen kerst en oud en nieuw was ik druk bezig met twee modules voor mijn studie. Ik had het verkeerd ingepland. Ik was keurig begonnen met het leeswerk en zou daarna aan de opdrachten beginnen. Een studieboek van ongeveer 600 pagina’s. Daarnaast waren er twee modules in drie maanden ‘gepropt’. Ook de colleges had ik keurig gevolgd. Het was voornamelijk de tijd die me ontbrak. Er was maar één manier en dat was “knallen” in de ‘kerstvakantie’. Dat heeft niet iedereen me in dank afgenomen. Op één iemand na. Mijn vriend de coach, zoals ik hem maar noem. Hij activeerde, enthousiasmeerde op afstand. Met opmerkingen als: “joh, nog een uurtje doorgaan en je bent weer klaar voor vandaag”! of “hup je bed in jij”, als ik klaagde over hoofdpijn, “even rust nemen en morgen weer verder”. Hij wist op de één of andere manier de kern te raken. En snapte dat ik geen tijd had voor ‘social talk’. Hij keek ook mijn stukken na op spel- en taalfouten, stelde kritische vragen. Kortom ik heb veel aan hem gehad. En naar later bleek met goede cijfers tot gevolg. Mijn harde werken en zijn ‘coaching’ waren niet voor niets geweest.

Half januari zou ik in Utrecht een volgende module gaan volgen. Op een andere locatie. Ik zit in de trein en krijg een appje van mijn ‘coach’ met “en zit jouw werk er al op? “. “Nee, ik ben onderweg naar Utrecht met de trein. En wil je alsjeblieft even meedenken. Mijn OV app werkt niet en ik weet totaal niet welke bus ik moet nemen.” Hij: “Nee, klopt die app werkt ook niet. Welk hotel moet je zijn… en bel het hotel”. Zo gezegd zo gedaan en ik bedank hem nog voor het meedenken. Tijdens stress helder denken, is niet altijd mijn sterkste kant.

Afijn ik in de bus. En ik krijg een app van hem met een foto van het hotel waar ik les zou krijgen. Even later een foto van de entree van het hotel. En plagerig zeg ik: ”bestel maar vast koffie en zeg tegen mijn medestudenten dat ik eraan kom.” En toen een app met een foto van het lokaal waar ik les zou krijgen. Toen pas viel bij mij het kwartje. Hij was echt in het hotel. Twee minuten voordat ik de bus uit zou stappen, realiseerde ik me pas dat hij er echt was. En ja de koffie stond al klaar. Hij was even “onderweg van de snelweg richting huis” om mij succes te wensen met de module. Ik geloof niet dat ooit iemand mij zo verrast heeft.

Nee, zo’n vriend vervangt geen vaste relatie. Wel is hij heel waardevol voor me. Ik ben dankbaar met dat soort vrienden in mijn leven. En…. Ik ben gek op verrassingen, dat blijkt.

Lees verder!

geplaatst door Vonny - 4 reactiesdinsdag 3 maart 2015

Kalverliefde

Hoe is het mogelijk. Dat ‘Boer zoekt Vrouw’. Je schrijft een brief, je gaat naar de boer, logeert daar een week, en je wordt verliefd. Knap hoor. In een week tijd de juiste gevoelens. Ben ik wel jaloers op. Als ik mijn dates zo eens na ga. Is binnen een minuut al bekeken. Geen vonk. En die komt er ook niet.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 4 reactieszondag 1 maart 2015

Nieuwe rondes, nieuwe kansen!

Zondagmorgen. Vroeg wakker geworden. Ochtendmens. Beetje mijmeren. Zondes overdenken. Plannen voor de dag doornemen. Teletekst lezen. Dat soort dingen.

Lees verder!

geplaatst door Pip007 - 9 reactieszondag 1 maart 2015

…in sickness and in health…

Mijn haar was gecoupsoleild, mijn wimpers en wenkbrauwen zaten strak in de waterprooflak, mijn lijf straalde goudsbruin na een zonnebankkuur, mijn lachende Snoopynachthemd van de kinderafdeling van V&D zat in mijn koffer, ik had getekend dat ze verder mochten snijden als het verkeerd uitpakte, kortom, ik was klaar om onder het mes te gaan.

Lees verder!

geplaatst door Cheyenne - 4 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl