Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 28 juli 2015

Oproep!

Gezamenlijke meditatie heeft een positief effect op de omgeving. Geloof het of niet, maar ik zou zeggen doe het wel, want het is uit onderzoek gebleken: in steden waar regelmatig in een helder en coherent bewustzijn door meerdere mensen tegelijk wordt gemediteerd, komt minder narigheid voor. Minder criminaliteit, verkeersongelukken en dat soort dingen. Als mensen samen geconcentreerd stil zijn, wekt dat harmonie op en daar profiteert iedereen van mee, kennelijk. Vanuit dit gegeven zijn er over de hele wereld initiatieven ontstaan om dit principe doelbewust toe te passen.

Lees verder!

geplaatst door Zweek - 6 reactiesmaandag 20 juli 2015

Stop de tijd !

Stop de tijd !

Wat is dit?

Wat is er tussen ons ?

Als we elkaar zien… dan lijkt het of alle tijd wegvalt.

Alsof we elkaar de dag ervoor nog gezien hebben.

Alsof de tijd stilt staat, stil gestaan heeft.

Lees verder!

geplaatst door Vonnyzondag 19 juli 2015

Verwachting en verlangen

Ik merk dat veel vrouwen in dates een vrij gedetailleerd plaatje hebben van de gezochte man. Niet zozeer qua uiterlijk. Dat valt nog wel mee. Maar wel wat ze ermee willen. In die zin zitten we vrij vaak echt in een andere wereld. Ik verlang helemaal niet naar een relatie of een vaste vriendin. Alleen het begrip al. Ik moet er niet aan denken. Dat is bij dates ook gelijk een afhaker. Voor mij moet het allemaal vanzelf gaan. Zonder lading. Echt uit interesse. En als ik er niet van groei en bloei, is het direct klaar.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 7 reactiesdonderdag 16 juli 2015

Je zult het met mij alleen moeten doen, Ober

Het jaar na mijn Oostenrijk-Kroatië-Oostenrijk vakantie met mijn zoon (zie mijn vorige vakantie blog), ging ik, voor het eerst in mijn leven, alleen met vakantie, met de auto. In mijn jeugd was ik wel alleen met vakantie gegaan, maar dan met de brommer, en later met het vliegtuig. Nu dus alleen in de auto. Acht uur alleen rijden, niemand om tegen aan te praten tijdens het rijden. En 's avonds alleen uit eten. Ik vroeg me af hoe me dat zou bevallen.

Lees verder!

geplaatst door Yarzaterdag 11 juli 2015

Huis op orde

Het had niets met mij te maken, zei hij. Ik moest het vooral niet persoonlijk opvatten. Want echt, ik was heel erg leuk, maar daar ging het nu even niet om. Soms is de chemie goed, verloopt ieder gesprek even geanimeerd, maak je elkaar over en weer telkens aan het lachen, klikt het op allerlei relevante punten - zelfs op de punten die je inmiddels als minder belangrijk had afgedaan - en werkt het toch niet.

Lees verder!

geplaatst door Zweek - 2 reactieszondag 5 juli 2015

Vrouwenhumor? Op stap met een vriendin.

Van een goede vriend van me kon ik samen met een vriendin genieten van een superdeluxe hotel midden in Maastricht tegen een zeer gereduceerd tarief. Om hem daarvoor te bedanken besloot ik onze belevenissen op te schrijven om hem o.a op deze manier te bedanken.


Lees verder!

geplaatst door Vonnyzondag 5 juli 2015

Morpheus

Velen van ons dachten vroeger dat er monsters onder het bed zaten. Had ik ook last van toen ik klein was. Om te voorkomen dat ze me konden grijpen, trok ik na het tandenpoetsen een sprint vanaf de deur van mijn kamer naar mijn bed. Maar ik voelde me pas echt veilig als mijn onverschrokken moeder plaatsnam op de rand, alwaar ze mij welterusten kwam zeggen. Ook al had ze een indrukwekkend aantal kinderen, ze nam altijd even de tijd om naar mijn avonturen van die dag te luisteren. Daarna kon ik me met een gerust hart omdraaien en me in het donker wenden tot Morpheus, de God van de dromen.

Lees verder!

geplaatst door Zweek - 2 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl