Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 25 september 2015

Samen door een deur

Dat ik single ben, komt echt niet doordat ik zoveel eisen stel. Heus, daar ligt het niet aan. Ik zeg altijd maar zo: als je maar samen door een deur kunt! Zo simpel is het wat mij betreft.

Lees verder!

geplaatst door Zweekdinsdag 22 september 2015

De kunst van het daten

Tja, ik heb er nu zo’n 150 gezien. Vrouwen. Hartstikke leuk. Heb er ook echt goede contacten aan overgehouden. Zeker drie. Over vier jaar. Niet gek dus. Dan heb ik het over echte blijvertjes. Want dat voel je. Kwaliteit. Waarvan ik weet dat ze nooit meer uit m’n leven zullen verdwijnen.
Ja, zo’n datingsite. Een verrijking van de moderne tijd. Daar heb ik veel op aan te merken, maar dit is een toppertje. Al die mensen die ik ben tegengekomen. In alle soorten en maten. Soms in heftige mailconversaties. Literaire juweeltjes soms. Ergens elkaar in raken, maar net langs elkaar heen praten. Dat leverde mooie dingen op. Irritaties, die leiden tot heerlijke dialogen.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiezondag 20 september 2015

Zingt U even mee

Vrije interpretatie van 'Costa del Sol'

 

In een wat ruimer verband (tingeling)
Was ik dan toch aangestrand (tingeling)
Toen ik jouw ogen zag
Was ik meteen van slag..

Hij praatte veel en maar door (tingeling)
Niet dat het mij verder stoor (tingeling)
Want ik klom rustig op jouw
Dat luisterde niet zo nauw

Lees verder!

geplaatst door Joes - 3 reactieszondag 20 september 2015

STERRENSTATUS


“Vijf jaar”, vertel ik hem, dat ik vrijgezel en aan het daten ben. Zo begint meestal het gesprek bij de start van een kennismaking.

Lees verder!

geplaatst door Shirley - 2 reactiesdonderdag 17 september 2015

Een nieuwe vriend

Nieuwe vriend.
Een date in een grote stad. Was het een date? Waren we niet gewoon vrienden en hij had al een keer afgezegd. Tussen de eerste ontmoeting en de tweede waren toch alweer wat weken heengegaan. Tot aan onze eerste ontmoeting in april een bijna voorzichtig aftasten. Een mail, een telefoontje. Een gesprek. Alhoewel mijn agenda het ook niet altijd toeliet met werkzaamheden en een studie, was het af toe best lastig plooien. Ik heb ruimte nodig, hij ook.

Lees verder!

geplaatst door Vonnymaandag 14 september 2015

Ze was heel strak

Alleen op reis. Maar geen moment alleen. Zo voelt mijn drieweekse verblijf in Indonesië. Ik schrijf dit op het vliegveld van Jakarta, nu ik drie uur vertraging heb met mijn vlucht naar Abu Dhabi, waardoor ik mijn aansluiting naar Amsterdam zal missen en dus een volle dag later thuis zal zijn dan op mijn ticket te lezen is.

Lees verder!

geplaatst door Yar - 3 reactiesmaandag 14 september 2015

Eerherstel voor mijn guilty pleasure

Tijdens mijn jeugd had ik een wat vreemde hobby. Een vorm van vrijetijdsbesteding die mij, hoewel op het oog nogal saai en bovendien volkomen zinloos, een onuitputtelijk genoegen bood tijdens regenachtige zondagen. Wat zeg ik: zelfs tijdens zonnige zaterdagen.

Lees verder!

geplaatst door Zweek - 1 reactiewoensdag 9 september 2015

Meneer Porsche deel VII

 

T is een tijdje stil geweest rond meneer Porsche, maar stil gezeten heeft hij allerminst.

Lees verder!

geplaatst door Joeswoensdag 9 september 2015

De schakelautoclub

De liefde lijkt zo veel simpeler op je 16e dan rond je 50e.

Mijn 16-jarige dochter heeft sinds kort verkering. Een half jaar geleden wilde zij nog niets weten van jongens. Ze hield zich voornamelijk bezig met sporten, giebelen met vriendinnen, en soms ook nog met school. Gelijk na haar verjaardag haalde ze haar brommerrijbewijs en kreeg van haar vader een onmogelijk grote, stoere brommer die meer op een motor lijkt (zonder overleg met mij, uiteraard). Daarmee trad ze toe tot de schakelbrommerclub. En daarmee begon ook de grote verandering.

Lees verder!

geplaatst door Lynn2 - 8 reactiesmaandag 7 september 2015

Wil ik dit?

Ja, ik merk duidelijk dat als vrouwen mij leuk vinden, en het contact wat intensiveert, er automatisch iets ontstaat van een patroon. Ofwel, er automatisch verwacht wordt ook eens naar hen toe te komen, of hun kinderen te ontmoeten, of een weekend samen door te brengen. Niet omdat dit spontaan leuk is of vanzelf ontstaat, maar omdat het in de lijn der verwachting ligt. Zelfs op straffe van ‘geef je wel om mij’. Zoals ook haar omgeving haar daarop aanspreekt. ‘Is die man nou wel eens bij jou geweest? Hoe lang ken je hem al? Nou, dan zou ik m’n conclusies wel trekken’.‘Als je niet eens bij hem mag blijven slapen, wat heb je dan met hem?’. Met dit soort vragen heb je het voor jezèlf al moeilijk zat. Want van binnen is diezelfde verwachting aan het wroeten.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl