Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 31 oktober 2015

Toon en verwachtingsmanagement

De keren dat ik een vriendin in huis haalde, bleef dat tot op heden nooit zonder spanning. Mijn kinderen willen aandacht. Een vriendin wil aandacht. En mijn tijd is nu eenmaal net zo beperkt als van iedereen. 7x24 en daar moet dan helaas wat tijd voor af om te slapen. Dat laatste doe ik liever niet, ik ben liever wakker.

Lees verder!

geplaatst door Yar - 2 reactiesdonderdag 29 oktober 2015

Donkere dagen

Na het prachtige heldere weer van de laatste dagen is het vandaag bewolkt en sombertjes. Nu, om kwart over vijf, zit ik al met de lichten aan!

Lees verder!

geplaatst door Nazomerwoensdag 28 oktober 2015

Zoenen bij de eerste kennismaking.

geplaatst door Shirley - 1 reactiezaterdag 24 oktober 2015

Mijn blogs gaan nergens over

Veel blogs hier op M4M gaan nergens over, las ik laatst in een van de commentaren. Ik ga er voor het gemak maar even vanuit dat er ook mensen zullen zijn die dat van mijn blogs vinden.

Lees verder!

geplaatst door Zweekwoensdag 21 oktober 2015
zondag 18 oktober 2015

Daten: vaak praten over en niet praten in

Nee, het is niet echt lachen gieren brullen met die dates. Het valt me op hoe weinig mensen enthousiast vertellen over hun leven, waar ze mee bezig zijn, wat ze boeit. Die echt geraakt zijn door wat ze doen. Die van alles vertellen, met glinsterende ogen, helemaal in hun verhaal zitten en bijna vergeten dat ik erbij zit. Maar het is wel omdat ik echt belangstelling heb. Zo schieten ze nog meer in hun verhaal. Wat is dat heerlijk. Dan wordt het een soort in trance gesprek, waarin er zoveel herkenning is, eigenlijk onmiddellijk zoveel intimiteit, dat je er allebei van in de lach schiet. Komt helaas niet veel voor. Vaak vertellen ze er wel over hun leven, maar dan vooral er óver. Niet er in. Dan zie ik dat het niet pakt op het moment dat ze het vertellen. Dat gepakt worden heb ik wel. Ik kan niet anders. Voel altijd een emotie, als ik over dingen vertel. Ben ik er echt in betrokken, op dat moment, dat ik het zeg. Maar het komt vaak van één kant. Het gekke is, dan raak ik ergens altijd opgefokt. Want ik krijg geen contact. De ander blijft gesloten. Ik me dan ineens kwetsbaar voel, open.

Lees verder!

geplaatst door Parlantezondag 18 oktober 2015

Sex and the city,

geplaatst door Shirleyzaterdag 17 oktober 2015

Fabeltjesland

Hallo meneer De Uil, waar brengt u ons naartoe? Naar Fabeltjesland? Ja ja, naar Fabeltjesland. Met de Fabeltjeskrant, want daarin staat precies vermeld, hoe het met de singles is gesteld.

Lees verder!

geplaatst door Florie_ - 1 reactiezondag 11 oktober 2015

Verdwaald

Het was gistermiddag prachtig weer en bovendien alweer ruimschoots herfst, dus een uitgelezen moment voor een wandeling.

Lees verder!

geplaatst door Zweek - 3 reactiesvrijdag 9 oktober 2015

Wie had dat gedacht

Dat deze hardcore milieuvervuiler in de vorm van een stuur en een gaspedaal ooit nog eens een voet op een station zou zetten.

Ik niet in ieder geval.
Toch doe ik sinds een maand verwoede pogingen.

Lees verder!

geplaatst door Joes - 2 reactiesdonderdag 8 oktober 2015

Na´ef

In de loop van de jaren heb ik regelmatig mijn neus gestoten. Op het werk ontdekte ik dat je mensen niet altijd kunt vertrouwen op wat ze zeggen. De cc-tjes in brieven gebruikte ik net als vele anderen om mijzelf in te dekken. Mijn naïviteit heb ik op het werk al jaren geleden vaarwel gezegd.[Lees verder]

Lees verder!

geplaatst door Florie_ - 5 reactieswoensdag 7 oktober 2015

De liefde, zo vrouwelijk. De liefde, zo mooi

Ik vroeg aan dame die goed bekend is met deze site, maar die geen single meer is, waar ik nu eens een blog over zou schrijven? Als je het als man niet meer weet, vraag het een vrouw.
“Over de liefde natuurlijk. De liefde!”, zei ze mij.

Lees verder!

geplaatst door Yardinsdag 6 oktober 2015

De kunst van het daten II

Ja, ik vind dat mooi. Wat zo’n datingsite aan contacten oplevert. O, nee, geen relaties. Daar zit ik helemaal niet. Dan is er al druk voor je begint. Nee, gewoon open. Die ruimte moet het hebben. Kan het overal heen. Iets moet me raken. Een vrije trilling. Gebeurt dat niet, kijk ik weer uit naar de volgende. O, ja, altijd leuk. Interessant. Wie is iemand? Is er ineens iets van herkenning? Of is er helemaal niks? Of is het herkenning achter de voordeur.

Lees verder!

geplaatst door Parlantezondag 4 oktober 2015

Liefde en grammatica

Werkwoorden zijn woorden die we vaak gebruiken om activiteiten uit te drukken die we kunnen doen. We kunnen eten, winkelen, bloggen, vrijen, hardlopen, neuspeuteren enzovoort.
Sommige mensen beweren dat de liefde eigenlijk ook een werkwoord is. Want als je de liefde leuk, bruisend en sprankelend wilt houden, dan moet je er wel wat voor dóen. Het gaat allemaal heus niet vanzelf als je eenmaal de liefde van je leven gevonden denkt te hebben. Je moet communiceren, je eigen behoeftes kenbaar maken, ruimte geven, irritaties uitspreken, je kwetsbare kanten laten zien, elkaar regelmatig verrassen en natuurlijk ook leuke dingen blijven doen samen om sleur en sleetsheid te voorkomen. Dat werkt!

Lees verder!

geplaatst door Zweek - 1 reactievrijdag 2 oktober 2015

Wetenschappelijk verliefd

Een week geleden kreeg ik een berichtje van een man die mij uitnodigde om aan een wetenschappelijk onderzoek mee te werken. Hij had een link toegevoegd van een filmpje waarop dit onderzoek werd toegelicht. Een wetenschapper had 36 vragen ontwikkeld en als je die aan elkaar stelde en elkaar daarna 4 minuten in de ogen keek, dan werd je als vanzelf verliefd. Kort toetste ik op Google ’36 vragen in’ en Google gaf mij de bewuste vragen op een presenteerblaadje.

Lees verder!

geplaatst door Florie_ - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl