Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 12 januari 2016

Het geheim van de kus I

Je hebt ze in alle soorten en maten. Lichte, diepe, gevoelige, opdringerige, natte, ranzige, ongevoelige en dodelijke. Om met de laatste te beginnen, een verkeerde kus is fataal. Niet kunnen kussen, dan houdt het op. Het is ook niet eens een ‘kunnen’, een of andere vaardigheid, maar het heeft natuurlijk te maken met wat er in zit. Wat zo’n kus vertelt. Zo kan een echte foute kus een onmiddellijk breekpunt zijn. Je hebt het wel eens, bij een eerste date. Leuke vrouw, alhoewel, je had al je reserves. Bij het afscheid ontstaat er zomaar een kus. Geen vluchtige, maar echt zo eentje die tijd neemt. De mooiste vind ik zelf altijd als je zo’n 10 seconden heel lang en zacht met de lippen tegen elkaar staat. Ja, dat zijn de veelbelovende. Maar deze, even anders. Begon direct met een heel grote platte tong in m’n mond te graven. En niet geil, van opgewondenheid. Dat kan nog lekker zijn. Als het echt hitsig is, zelfs heerlijk. Nee, dit was er één van elkaar niet kennen en dan ineens alsof er een grote worm in je mond ronddraait. Je kijkt het nog even aan, maar op een zeker moment begint de walging zich tegen je te keren. Dit is een overval. Dit is verkrachting. Haar begeerte is volledig anoniem losgeslagen. Ik sleur mijn lippen uit die watermolen en hou het kort, en zeg dan, nou, mevrouw, dit was het dan. Ik wens u nog een fijne avond. Ja, dit is extreem. Komt ook niet heel vaak voor.

Je hebt ook het andere uiterste. Van die kussen die te voorzichtig zijn. Maar ternauwernood je lippen raken. Soms krijg ik er wel drie of vier achter elkaar van dit type. Wat vertelt dit dan weer? Ik heb natuurlijk met die vrouw al zitten praten. Dus puur op kus beoordelen dat gaat dan niet. Het is ook van een vluchtig aanraken, die ook weer allerlei talen heeft. Soms vertelt het ‘heel erg aangetrokken, maar met veel voorzichtigheid’. Soms ook de teasing lady, die veel ‘zu haben’ in me wakker maakt. Maar soms ook weer de kunstenares, die in het klein gebaar heel grootste dingen zegt. Die mij terloops vertelt dat mij heel veel te wachten staat. En zegt het is aan jou. Hoe dit verder gaat.


geplaatst door Parlante - 5114 keer gelezen

beoordeeld 2.58/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl