Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 1 februari 2016

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan.

 

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan. Deze uitspraak heb ik niet zelf verzonnen, hij is van Pipi Langkous. Ik wilde vroeger ook al een beetje zo zijn. Een stoer meisje dat alles durft? Een beetje wel denk ik.

In sommige opzichten durf ik ook wel. Ik durf mezelf te laten zien. Ondanks dat ik daardoor af en toe tegen een gesloten deur op loop. Het voordeel daarvan is dat ik meteen weet waar ik aan toe ben. En ik heb besloten om zo’n dichte deur te laten voor wat die is. Dicht.

Ik voel niet de behoefte om steeds opnieuw weer aan te kloppen. Tenzij er een sleutel op zit. Als ik die in mijn bezit heb dan, ja dan wel.

En daar voel ik me goed bij. Het heeft me gevormd. Dit jaar word ik 56, en als ik dat teruglees….. 56 !! Pfft, dat is ineens een stuk dichter bij de 60. Niet dat ik daar op zich iets tegen heb, het is tenslotte maar een getal. En toch… zegt een stemmetje in mij…..

Daten na je 50e. Er zijn er genoeg die dat doen. Kijk maar op deze site en op vele andere. En dan ook nog eens hoger opgeleid. Zou het dit jaar dan echt gebeuren? De eerste date heb ik dit jaar in ieder geval gehad en het was gezellig. Zeker gezellig, in de categorie ‘non date’. Helaas. We gaan elkaar zeker nog zien, echter geen echte klik om het zo te noemen. En toch voel je dan weer even die teleurstelling.

Dan kom ik weer terug op mijn eerste opmerking: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan”. Ik ga ervoor. Of het nu om daten gaat of iets anders. Dit wordt en blijft mijn lijfspreuk. En weet je wat, ik word er blij van. Een glimlach om mijn mond als ik het hardop zeg.

En die man met een open deur die mij de sleutel van zijn hart wil geven. Die komt vast ook nog wel. Ik heb het volste vertrouwen.


geplaatst door Vonny - 2435 keer gelezen

beoordeeld 3.58/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl