Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 16 februari 2016

Liefdesbrief

Nu het zo echt uit is tussen ons, huil ik. Het was steeds nog niet zo echt uit als nu. En hoewel het beter is, maakt het me toch intens verdrietig.


Onze eerste ontmoeting precies vijf jaar geleden was bijzonder, er waren veel andere mensen bij. En we gingen meteen naakt in alle opzichten. Je raakte mijn lijf aan zoals je dat later ook nog vaak zo heerlijk deed met je stevige handen, het deed me meteen voelen dat je me mooi vond. Toch was ik aan het einde van dat tantraweekend niet overtuigd van de noodzaak om je nog een keer te zien.
Maar meteen de volgende ochtend vond ik een bericht in mijn werkmailbox, je had me opgespoord.
Wat volgde waren vijf turbulente jaren. Je vroeg vaak wat ik toch in je zag, je was immers zo anders.
Ik kon het niet benoemen. Ik hield van je om wie je was. Hoor je dat: om wie je was! En ik viel niet , zoals al die andere vrouwen die vochten om je hart, alleen op de uiterlijkheden. Die wilden je brede schouders, je volgetekende lichaam, je stoere manlijkheid en achterop je motor.
Maar ik heb jou gezien, echt gezien. De kwetsbare, bange, gevoelige man. Ik heb je op een ander niveau ontmoet, zo je wilt op zielsniveau. Ik geloof daar niet zo in, maar ik moet toegeven dat ik ook niets anders kan bedenken dan dat het dat was.
Zoveel herkenning. Jij gooide het vaak op ons gezamenlijk sterrenbeeld, de vrijgevochten boogschutter die we allebei in ons hadden. We hebben samen heel wat avonturen beleefd dat klopt.
Maar nu is dat dus voorbij. Los ben ik nog niet van je. Jij ook niet van mij, ondanks je nieuwe liefde(die ik bij voorbaat al niet kan uitstaan). Soms komt er nog een bericht. En heel soms ben ik zwak en dan antwoord ik.
Veel herinneringen, gekleurd. Gek genoeg ben ik de goede dingen een beetje vergeten nu je me zo hebt ingeruild.
Ik wil ze je toch vertellen. Ik heb zo genoten van het ongedwongen samenzijn met jou. Ik hoefde me nooit mooi te maken, je vond me gewoon altijd mooi. Dat waren geen loze woorden, dat voelde ik tot in al mijn vezels. We hebben zo vaak lekker gevreeën, ik mis dat. En ook onze strandwandelingen, de sauna bezoekjes en het samen koken en eten.
Denk ook nog vaak aan al onze wilde plannen om ooit, als we ouder en wijzer waren, samen een retraiteplek op te zetten voor pas gescheiden mensen, om op adem te komen.
Ja, dan waren we op ons best, samen dromend over de toekomst, gezellig aan een tafeltje in de sauna met een geitenkaassalade. Dan vond ik je ook vaak zo lief kijken. Je hebt lieve ogen, weet je dat?
Ik mis je erg. Maar het is echt beter zo. We pasten inderdaad niet bij elkaar . Toch ben ik blij dat je me die maandagmorgen gemaild hebt.

Dag liefste lieverd.

 


geplaatst door Babette - 5844 keer gelezen

beoordeeld 4.6/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl