Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 1 februari 2016

Luduvudu

Ik moést het wel met hem beëindigen want zo wil ik niet dat hij met me omgaat! Teleurgesteld en verdrietig, herpak en verman me… ik had beter van hem verwacht. Zoals meer innerlijke schoonheid in zijn omgang met mij en dat net op een moment dat hij meer feeling kreeg voor me en ik steeds tevredener en spinnend in zijn armen lag. Iets bleef er toch knagen, ik kon er alleen mijn vinger niet op leggen.
Zodoende is één van mijn liefste vriendinnen speciaal anderhalf uur komen rijden om me op te vrolijken. We hebben samen gegeten, canasta gespeeld en ze heeft haar verlies gedragen omdat ik met kaarten van haar heb gewonnen.
We liggen samen in bed en praten wat na wat er zo fijn was geweest en wat me de hele tijd wakker hield als ik bij hem lag. Wij vrouwen vertellen elkaar ook werkelijk alles tot het weer hilarisch en lachwekkend wordt.
“Het is soms saai met een man in bed, ze willen zoveel maar weten niet hoe, als het op bedrevenheid aankomt.” Zegt ze. We keuvelen half slapend door over onze exen en hun sterrenbeelden. “Oh.” Zeg ik “Nee hoor, als het saai wordt dan stop ik en val ik heel asociaal in slaap. Dan is er ook geen land met mij te bezeilen.” Ik vertel haar van mijn eerste liefde een schorpioen man. Hij was mijn jeugdliefde. Onder de schorpioenen heb ik mijn leukste en gekste vrienden en vriendinnen zitten. De diepste en leukste gesprekken, nooit saai en creatief, alleen trouw is hun achilleshiel en ze hebben die angel hè? Op hun wraak kun je op wachten. Ervaring leert mij dat ik mijn rug nooit naar hun moet keren. Tenzij het voor altijd is.
Mijn tweede man was heel fijn en hij had voor mij veel vriendinnetjes gehad. Met hem had ik een hele goeie klik. Ik hield heel veel van hem, ook was hij veelzijdig en creatief tegelijk met conservatieve waarden wat heel goed met mij samen ging. Hoe het begon? Hij zag mij eens voorbij lopen in de kroeg en vertelde zijn collega wijzend naar mij, dat dát meisje wel een meisje was waar hij van zou kunnen houden. Ze greep me meteen bij mijn arm en stelde me aan hem voor. Verlegen en stamelend maakte ik me na de kennismaking uit de voeten met de gedachte “Toch niet met een kale!” Enfin het heeft zeker een jaar geduurd en door toeval zijn we elkaar weer tegengekomen en hebben we elkaar beter leren kennen, tot ook bij mij de vonk oversloeg. We zijn heel gelukkig met elkaar geweest, ik zal altijd met veel liefde over hem praten. Wat er mis ging? Ik wist het, maar tegen een gokverslaving moest ik het afleggen. Hij was mijn rots en ik zijn branding. Maar hij was zichzelf kwijt en ik hem ook. Mijn eigenzinnige hardnekkige stier die alles zelf doet. In zijn diepste ellende liet hij mij er niet bij. Op onze 10de huwelijksdag zijn we nog uit gaan eten om onze scheiding te ‘vieren’ met zijn woorden tegen mij: “Zorg dat je gelukkig wordt.” Deze man had schoonheid in zijn ziel. Maar hij had nog een appeltje met zichzelf te schillen.
Dus ik zeg tegen mijn vriendin, “Je moet voor een kreeft gaan.” Aangezien zijzelf een stier van sterrenbeeld is. ”Kreeften zijn creatief ook in bed en ze zijn huiselijk wat een goeie match zou zijn met jou.”
“Wat ben jij voor sterrenbeeld?” Vraagt ze. “Ik ben kreeft.” Is mijn antwoord.
“Zullen wij wat met elkaar…?” Grapt ze. Meteen daarop: “ Nee, je mist een belangrijk onderdeel.” En we lachen weer en vallen in slaap.


geplaatst door Shirley - 7198 keer gelezen

beoordeeld 3.14/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl