Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 23 februari 2016

Mijn verhaal

Voordat mijn “betaald” lidmaatschap ten einde loopt, eind deze week, wil ik ook mijn verhaal hier vertellen. Nee, ik word niet gesponsord door Match4Me.

Vorig jaar juni heb ik me hier ingeschreven, na lang wikken en wegen. Want tja, ik doe zoiets niet zo maar. Ik heb er een jaar over gedaan om de stap te nemen, na lang gelezen te hebben welke site ik moest kiezen. Ik heb forums, ervaringen en een onafhankelijke site geraadpleegd en Match4Me kwam als betrouwbaarste uit de bus. Ik ben denk ik één van de weinigen hier, die maar op één dating site staat, omdat ik van mening ben dat kwaliteit boven kwantiteit gaat.

Dus nadat ik me had ingeschreven ging er een wereld voor mij open. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Wat een leuke mannen (lees profielen) zag ik. Enthousiast schreef ik er één aan, die 100% “matchte”. Natuurlijk met een persoonlijk bericht, waarin ik ook punten aanstipte die op zijn profiel stonden en we gemeenschappelijk deelden.
Meteen kreeg ik een “geen interesse” bericht terug. Mijn eerste digitale blauwtje. Ik, nog dom om te denken dat hij dit “persoonlijk” had geschreven, bedankt hem nog voor zijn eerlijk antwoord. Later, na nog meer blauwtjes, merkte ik dat de teksten toch wel dezelfde waren. Dus er werd gebruikt gemaakt van de “geen interesse” knop. Oké, ik had dit liever dan helemaal geen antwoord.

Nachten heb ik op de site gestruind op zoek naar leuke mannen, lezen van de blogs, T2S en de timeline. Mijn nachtrust is in de eerste fase erg veel tekort gekomen.
Al snel las ik toch wel een stukje ongenoegen in de blogs van het uitblijven van die ware liefde en hoe lang men hier al op stond. Ik liet me niet ontmoedigen en bleef “leuke” mannen aanschrijven. Mijn eerste date was 30 juni 2015. Hoteldebotel reed ik 2,5 uur naar Zeeland. Ach we hebben gezellig gegeten, maar “het” was er niet. Dus teleurgesteld 2,5 uur weer terug. Maar ik wist wel dat ik weer verliefd kon worden. Wat een heerlijk gevoel.

Mijn aanschrijvingen stonden op een lager pitje en ik richtte me met name op de blogs, T2S en timeline. Af en toe kreeg ik een gezellige chat, maar daar hield het mee op. Ja ook wel een paar dates wat niets werd.

In november een oproep om mee te gaan naar een dansavond in december op T2S. Leuk, ik hou van dansen dus heb een persoonlijk berichtje gestuurd. Wat een gezellige weekend hebben we gehad. Ik had er meteen 3 lieve vriendinnen en een vriend aan over gehouden. Mijn missie van de site had ik al bereikt. Ik wilde leuke, gezellige mensen ontmoeten om leuke dingen te doen.
In januari weer een dansavond, nu met 14 mannen / vrouwen. Super gezellig en wat een enorme klik, terwijl een heleboel elkaar die avond voor eerste zagen.
Nog meer vrienden erbij gekregen.

Ik dacht ik blijf nog een maandje lid en dan gaat het over naar gratis lid, want dit is al zo ontzettend leuk en gezellig. Toen kwam hij …..
Tja ik moest schrijven, het was zo’n eigen, andere profiel beschrijving. Ook de foto was leuk en ja hij had ook 2x mijn profiel bezocht.
We stuurden eerst een paar berichten via de site. Al snel kreeg ik zijn e-mail en schreven we lange mails naar elkaar. We belden en hij kreeg een stem en het voelde goed. We hebben toen een keer afgesproken voor een etentje. Maar eigenlijk wist ik al dat het goed zat. De mails waren al zo lief en fijn.
Zenuwachtig naar de afgesproken plek. Ja hij was net zo leuk als dat ik dacht en hoopte en gelukkig was dit wederzijds. ’s Avond geheel tegen mijn principes in meegegaan naar zijn huis. Alles klopte. Het is nog pril, maar het voelt nu al vertrouwd, van beide kanten.
Ik ben heel erg verliefd. Ik ben al een tijd onzichtbaar hier op de site, maar ik vind dat ik toch dat mijn succes story hier moet plaatsen. Al is het maar om te laten weten “het kan”.


geplaatst door Crystal - 6573 keer gelezen

beoordeeld 4.24/5 (17 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl