Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 16 maart 2016

Schaamrood op m'n kaken

Ik had pas twee dates op een dag, vrij kort op elkaar. Zegt de tweede ineens, je moet de lippenstift even wegvegen. Had ik de lippenstift van de vorige nog rond m’n mond zitten. Kan gebeuren, zei ik. Zonder blikken of blozen. Lachend. Zonder enige gevoel van gêne. En we praatten rustig door. Achteraf realiseerde ik me dat daten voor mij toch wel een andere lading heeft dan bij de meeste mensen. Ik zit weliswaar tegenover iemand als potentiële geliefde, dat is per slot de strekking van daten, maar in mijn gevoel helemaal niet op dat moment. Is het de belangstelling voor nieuwe mensen, onbekende mensen, met die heerlijk sfeer van hoe ontvouwt het zich. Zit dan ook helemaal niet op ‘vinden ze me leuk’ of zoiets. Nee, ben onmiddellijk in de kennismaking verwikkeld, vergeet alles, en zit vol in de concentratie van zo’n gesprek. Zelden of nooit wordt ik daarin echt gepakt, raak ik buitengewoon geboeid en is iemand de volgende dag nog in mijn gedachten. Toch blijft het me boeien en blijf ik daten. Elke keer zit ik weer tegenover een onbekende vrouw. Ik kan er nog steeds niet genoeg van krijgen. Soms denk ik weleens, Wim, wat wil je nou. Het is denk ik toch de vrouw. Dat boeiende wezen. Wat wordt er verteld? Het lijkt alsof ik contact wil houden. En toch ergens denk: waar blijf je nou?


geplaatst door Parlante - 6529 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl