Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 31 maart 2016

Twijfel aan mezelf

Wat is er met me aan de hand, dat ik steeds niet echt geïnteresseerd ben?
Ik kan het soms niet geloven. Dat niemand echt verlangen en gretigheid in me wakker maakt. Daarom vind ik daten ook erg confronterend. Het zegt me zo vaak dat ik anders ben. Het is confronterend dat er in mensen elke keer niets is waardoor ik echt uitzie naar het vervolg. Nooit echt geboeid ben door iemands leven, iemands gedachten, en daar meer van weten wil.
Elke ontmoeting begint voor mij met ‘is er iets erotiserends’. Dat is de eerste en onmiddellijke ingang. Maar vaak, als ze dan dichterbij komen, verdwijnt het. Lost het op. Zie ik teveel de contouren van een mens. In al haar angsten en gedaantes. Verdwijnt het mysterie van haar dijen, van haar borsten, haar naakte lijf.
Ik kan daar ook niet overheen leven. Ik kan dat niet ontkennen. Ik kan dan ook niet verdergaan.


geplaatst door Parlante - 5309 keer gelezen

beoordeeld 3.09/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl