Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 30 april 2016

Mijn wereld is zo anders

Ja, wat ik dan zo van vrouwen hoor. Dat ze een man zoeken. Een partner. Om tegenaan te liggen. ’s Morgens samen wakker te worden. Plannetjes te maken voor de zondag. Gezellig samen er op uit. Dat ze de knusheid en de aandacht missen, van elke dag een appje of een smsje, van schat ik denk aan jou. Op een of andere manier zo ook iets rozigs over hun leven heentrekken. Zich steeds basaal verheugend op ’s avonds weer samen, met een glas wijn, de dag doorspreken, in elkaars armen op de bank. Vakanties plannen. Steeds met dat gevoel van ‘wij zijn samen’.
Waarom heb ik daar niks mee? Waarom ben ik zo anders? Ze moeten van goeie huize komen om bijvoorbeeld alleen al te blijven slapen. Om een hele nacht bij me te zijn. Dat vind ik al zo intiem. Dat is mijn wereld. Dat is mijn stilte. Alleen wakker worden. Onverstoord door een andere ziel. Ik moet me wel zo vertrouwd en thuis voelen bij iemand wil het ooit weer zo ver komen. Het kan. Maar is een droom. Gelijkgestemd. In stilte samen wakker worden. En daarin samen zijn.


geplaatst door Parlante - 5115 keer gelezen

beoordeeld 3.11/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl