Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 16 mei 2016

Autoseks

Een Canadese auto-expert en wel de mede oprichter van de Canadian Automated Vehicles Center of Excellence heeft het onlangs nodig gevonden om te komen met een serieuze waarschuwing. Een bericht verspreid door het ANP.


Wat blijkt: volgens deze Canadese expert zal het rijden in een zelfrijdende auto automatisch tot gevolg hebben dat er in zo’n auto meer gesekst gaat worden. Wat – volgens dezelfde Canadees - tot ongelukken in het verkeer kan leiden omdat zelfrijdende auto’s in de begin periode nog in een experimenteel stadium zijn en de bestuurder wel degelijk op het verkeer moet letten om zo nu en dan zelf te kunnen ingrijpen.


Nu heb ik in alle jaren in diverse auto’s gereden, ook in SUV. Nimmer is in mij opgekomen om seks te hebben in de auto. Gezien de beschikbare binnenruimte in een doorsnee auto lijkt mij zoiets ook alleen geschikt voor mensen met een lengte van 1.60 of minder – en dan nog. Wellicht ook uitsluitend iets voor jongeren in de leeftijd van 16-25, die nog geen andere mogelijkheden hebben of kunnen organiseren. Bovendien heeft seks in een auto, volgens mij, weinig tot niets te maken met liefde voor elkaar en romantiek. En kan zoiets snel verzanden in een gevoel seks te hebben in een vissenkom waarbij je niet weet wie nog meer meegeniet van het gebeuren.


Genoemde Canadese expert heeft het echter niet over seks in een stilstaande en ergens veilig geparkeerde en verborgen auto, maar bedoelt seks terwijl de auto zelf aan het rijden is; tussen alle andere weggebruikers in. En met de moderne ontwerpen van zelfrijdende auto’s in gedachten, gaat zoiets met het overdaad aan glas nog meer lijken op de eerder bedoelde vissenkom.


Je moet er maar opkomen als expert.


Een Nederlandse expert in de Artificial Intelligence vertelde mij dat bij de ontwikkeling van de zelfrijdende auto aan diverse mogelijke omstandigheden buiten de auto aandacht is besteed. Zoals het herkennen door de auto van een persoon met scootmobiel met daarnaast een wandelend hondje aan de lijn, zoals het herkennen van fietsers in allerlei leeftijden en met allerlei bewegingen. Als ook zoiets normaals als het herkennen van de weg als die bedekt is met sneeuw, water of hagel.


Klaarblijkelijk wenst genoemde Canadese expert daarnaast dat ook gekeken wordt naar wat in de auto plaatsvindt.


Als mens zou je er toch niet aan moeten denken dat, als je in je dure net nieuw gekochte zelfrijdende auto eens gezellig tegen elkaar aan aan het kleven bent met de uiteindelijke bedoeling alle mede weggebruikers die dag goed en grondig te gaan choqueren, de zelfrijdende auto opeens de vluchtstrook opzoekt, daar gaat stilstaan en vervolgens gaat zeggen:


-dat mag u niet doen – hoor!


Gevolgd door:


-ik sta nu stil en ik ga pas weer rijden als u beiden uw kleren weer aan hebt en op uw eigen stoel zit.


Terwijl er ook nog een mogelijkheid zou zijn dat die maffe robot auto gaat zeggen:


-als u nu niet ophoudt, dan verzend ik de door mij net gemaakte opnames van u naar het dichtst bijzijnde politiebureau zodat zij u kunnen komen halen en meteen beboeten voor schennis van de eerbaarheid en het moedwillig vormen van een gevaar voor de verkeersveiligheid.

 


geplaatst door Rianne - 2609 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl