Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 30 mei 2016

Blind Date

Vrijdagavond een appje van een collega: “ben jij in voor een blind date”. Compleet “out of the blue” komt die vraag op me af en ik denk…. En reageer met “hihi”. Wat heb ik nu weer aan mijn fiets hangen.

Goed, zo appen we even over en weer. Op dat moment heb ik helemaal geen zin, zit net gevloerd op de bank samen en knus met dochterlief. Geen zin in een date-avontuur.

En ik reageer met : “Ik zeg nog geen ja of geen nee”! Vanmorgen op het werk zeg ik meteen, wat is dit nu weer voor ongein. Nee, zegt mijn collega, is geen ongein. “ik begin er nog goed in te worden” en er komt een verhaal van twee individuen die nu een verliefd stel zijn. En ik moet er ook wel om lachen.

Ze was in gesprek geweest met een andere vriendin die op zoek was voor een vriend, en ze dacht aan mij. Goed, hij woont in Den Bosch, en iets jonger. – wil hij dat dan wel denk ik nog-. Hij heeft een motor, ook leuk. Ik heb zelf ooit nog naast mijn autorijbewijs ook mijn motorrijbewijs gehaald. Den Bosch is een leuke stad. En mijn fantasie slaat op hol. Stel dat we elkaar leuk vinden. Stel dat we echt een stelletje worden. En ik spreek mezelf toe. Ik weet verder niets van hem. Ik weet zijn voornaam niet eens. En natuurlijk maak ik een afspraak. Het is ook leuk en spannend. Misschien wel door het onverwachte of juist daardoor.

En nu hebben we een date. Hij komt naar Rotterdam a.s. zaterdag rond een uur of vier. Als het klikt kunnen we nog een hapje eten en anders hebben we een leuke borrel. Het enige wat nog geregeld moet worden is de locatie. Is wel handig als ik in de “leukste tent” met het mooiste terras in Rotterdam afspreek. Het wordt natuurlijk goed weer. Inmiddels ook precies bedacht waar de “date” moet gaan plaatsvinden. Succes verzekerd. In ieder geval weer iets om op maandagmorgen met een geselecteerde collega te delen. Maar eerst zaterdag.

… nog nooit een blind date gehad. Spannend !


geplaatst door Vonny - 2630 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl