Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 8 mei 2016

Geluk voor het oprapen?

Ik las iets: geluk is vaak dichterbij dan je denkt . Vaak zie je het niet. En op de één of andere manier doet me dat denken aan een mannelijke collega van me. Ik ken hem nauwelijks, werkt op een andere afdeling. We hadden een excursie in november vorig jaar en hij komt naast me lopen en vraagt belangstellend hoe het met me gaat. Ik had twee operaties achter de rug en zeg dat het goed gaat en we kletsen wat verder. Ik vertel ook dat ik weer gelukkig ben. Dat chronische pijn slopend is... En nu zonder pijn... Zo gewoon en toch ook zo bijzonder. En we praten bij over koetjes en kalfjes. Ik denk er verder niet over na. Ik weet ook niets van hem.

En dan een paar weken geleden. We gaan met een paar collega’s kijken bij de nieuwbouwlocatie van het kantoorpand wat we van de zomer gaan betrekken. Nog niet klaar dus. Ik zit bij hem in de groep. Toeval?!

Weer denk ik er niet over na. We kletsen even over de komende verhuizing.
Op de terugweg in het pand kan dat alleen via een tijdelijke trap. En een leuning die niet helemaal vast lijkt te zitten. Hij komt naast me lopen op die trap. En zegt: ik blijf even bij je. Je bent wel een bionische vrouw met al dat staal in je lichaam maar toch, ik zou niet willen dat je struikelt of valt.

Terug op kantoor vraag ik een collega- haar man werkt samen met hem- hoe goed zij hem nu kent en ik vertel haar het voorval. En ze zegt: bijzonder , hij kent je amper. Ja zeg ik, dat vond ik eigenlijk ook wel. Op zijn minst heel attent.

' s Avonds betrap ik mezelf dat ik hem op Facebook op zoek. En ja bingo. Nog niet zoveel contacten . Een leuke foto. En een leuke foto van een "deux chevaux" met aanhanger! Zo leuk! Ik hou daarvan. Niet standaard. Onduidelijk is of hij een relatie heeft. Gehuwd? Of niet ? Kinderen?

Pfft: mijn fantasie slaat op hol. Ligt het geluk zo dichtbij of zie ik ze vliegen. Of was hij gewoon attent?

Wordt vervolgd !

 


geplaatst door Vonny - 2686 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl