Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 29 juni 2016

6118 Keer in twee en half jaar…

bekeken worden wil niks zeggen hoor! Ik sta er nog steeds. Vele handen heb ik geschud van zowel mannen als vrouwen, heel bijzonder vond ik dit van deze site.

Eén naam kwam regelmatig terug in mijn dromen tot ook zijn naam vervaagde en ik toch echt aan mijzelf moest bekennen dat het met hem er echt niet in zat om te delen.
Toch….ben ik heel blij en tevreden, ik heb veel plezier gehad met alle kennismakingen. Ontzettend leuke inspirerende gesprekken heb ik met mijn dates gehad, soms gezoend en soms iets meer voor korte of langere tijd. Ook met de dames van deze site, veel introspectie gehad en leuke dansavondjes en vriendschappen gedeeld. Ook hier is niks voor altijd. Maar het leven is te kort om te treuren, om bij de pakken neer te gaan zitten.
Ik heb mijzelf beter leren kennen, vanuit andere perspectieven en dit is echt een cadeautje. Zelf draag ik er zorg voor om niet bitter of wanhopig te worden tenslotte moet je blij zijn met jezelf. Ook moet ik mijzelf bekennen geen groepsmens te zijn en om los te komen van alle conventies en hoe de samenleving je eventueel zou accepteren moet ik mijn levensvoorwaarden steeds herzien. Ik ben van mijzelf.
Uiteindelijk, zie ik zijn profiel, via zijn levenswaarden en -invulling maak ik mijn keuze. Hij is bijzonder en apart. We pakken het heel bedachtzaam en rustig aan. Geduld en veel kilometers moeten we ervoor afleggen, hij woont ook echt f***king ver. 4 Uur rijden is geen kattenpis. Doordat hij zich opent en hij mij op de juiste manier behandelt geeft hij me vertrouwen. Het gevoel : Van hem zou ik kunnen houden, komt bij mij naar boven. Ik heb nog steeds geen idee waar het heen gaat. Maar eerlijk ….. dat weet je toch nooit? Het leven blijft een avontuur. Gelukkig maar… stel dat alles voorspelbaar zou zijn, ik zou nog eens in slaap vallen zeg! En slapen … kan ik altijd nog! Hup, uit de comfortzone het avontuur in. Mocht ik bang zijn om gekwetst te worden? Schuif ik mijn angst terzijde want inmiddels heb ik gemerkt dat mijn hart een zelfhelend vermogen heeft, het stelt me gerust, liefde blijkt een onuitputtelijke bron te zijn.

Ik wilde dit graag met jullie delen. Niet om je hoop te geven maar om zeker niet te wanhopen (slaat nergens op) of gefrustreerd te raken of er wel of niet geantwoord wordt op je verzoeken. Als er een moment aanbreekt waarop ik mijzelf op ernstige serieusheid betrap dan is dit ook het juiste tijdstip om mijzelf hard uit te lachen. Als een ziekte die met het medicijn humor, licht en luchtigheid weer in balans wordt getrokken. Echt verdwijnen moet de ziekte serieusheid niet. In mijn opinie heeft elke ziekte ook zijn functie. Alleen doorslaan hierin heeft het nodig om bestreden te worden, zodat er weer balans is.
Dus zelfs met zoveel kijkers op je profiel, het zegt echt niks.


geplaatst door Shirley - 5956 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl