Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 5 juni 2016

Terrasjes


Voorjaar - een van de aardigste seizoenen van het jaar. Plotselinge warmte overal en vervolgens zo nu en dan een wolkbreuk, zodat de planten en bloemen verder kunnen. Alles groeit en bloeit om je heen en niets zo aardig als een moedereend, met wel 9 kleintjes achter zich aan, door het water te zien peddelen. Wat heeft dit met liefde te maken - zal iedereen zich afvragen.

Wel - mijn oog viel op de mooie uitdrukking dat stadsparken en terrassen zijn als bloemenvelden vol mensenbijen. Flirt brengt hen bij elkaar en daartoe zijn alle middelen geoorloofd.
Zoiets als The rules of fair play do not apply in love and war (uit 1579), naast All is fair in love and war (uit 1850). Uitdrukkingen waarbij de fantasie behoorlijk op hol kan slaan. Maar ook uitdrukkingen die over het algemeen gebruikt worden om eigen slecht gedrag te rechtvaardigen.

Dat - flirt brengt hen bij elkaar en daartoe zijn alle middelen geoorloofd - zegt nogal wat. Nu kan ik mij bij stadsparken weinig meer voorstellen, sinds ik las dat de omwonenden van zo'n park grote problemen hebben met volledige gezinnen die dat stadspark gaan gebruiken voor hun barbeque feestjes, compleet met radio, voetbal en jengelende jeugd. Ik kan mij niet voorstellen dat er veel geflirt gaat worden in zo'n benauwend stadspark vol geuren en gesis van barbeque vlees.

Dan maar naar de terrasjes. En laat ik nu de helft van dit weekeinde gestruikeld zijn over terrasjes aan binnenwateren die bijna helemaal gevuld worden door 50 plussers met veel te veel aan bloot. Misschien dat de terrasjes aan de Hollandse Noordzee, van Zeeland tot aan de eilanden toe, meer potentieel bieden. Dat daar wat meer geldt - zien en gezien worden.

Hoewel zo iemand als ik toch weinig uithoudingsvermogen op welk terras dan ook heb. In plaats van een Godsvermogen aan koffie en versnaperingen op een terrasje kwijt te zijn om te bekijken of ergens een gegadigde tevoorschijn zal komen. Heb ik elk terras toch binnen een uur, twee koffie of icetea, wel gezien. En krijg na vijf minuten al de neiging om tegen mijzelf te zeggen dat bij sommige mannen de aantrekkelijkheid snel verdwijnt als zij zich gaan hullen in korte broek. Met dat ik ga tellen hoeveel Jezus sandalen ik voorbij zie komen.

Dan maar terug naar het plaatsen van een video. Heb dit keer naast een hele mooie video van Andrea Bocelli, waarbij heel mooi aandacht wordt besteed aan de verschillende mensen en rassen die onze planeet Aarde bevolken. Heb ik uitgezocht een video van Chris Rea - And you my love. Dat onder meer om de mooie openingstekst:
-I do not sleep tonight, I may not ever.
-The sins of the past have come - see how they sit down together
-Outside my window, outside my door
-And I know the reason what they're all come here for.


geplaatst door Rianne - 2382 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl