Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 1 juni 2016

Verliefd

Het begint te regenen als ik de bioscoop uitloop. Ik maak mijn fiets los van de brug en voel onrust in mijn lijf , ik wil nog niet naar huis. Ondanks de afspraak die ik met mezelf heb gemaakt om geen contact meer te zoeken, stuur ik hem een bericht.

´Ben je thuis?’

Ik fiets alvast in de richting van zijn huis. Ik heb zin.

‘Over 7 minuten.’

Hij wil me. Ik wil hem, het is allemaal best simpel.

‘Dat is lang genoeg om heel nat te worden, ik schuil in de kroeg, ok?’

Ik maak mijn fiets vast aan de volgende brug.

‘Ik zie je daar.’

Als we tegenover elkaar zitten voel ik vlekken opkomen in mijn nek. Wat doet deze man toch met mij? Elke keer zwicht ik weer.
Hij heeft vanavond een wazige blik, kijkt me indringend aan, verliefd zou je denken als je niet beter wist. Dat is wat afstand houden doet met hem, het maakt hem wild. Ik besluit hem te laten voelen wat ik wil. Ik omklem zijn benen onder de tafel. Hij lacht.
Na twee glazen wijn besluiten we dat het tijd is om te gaan. Hij gaat betalen en ik kijk op het toilet in de spiegel, de vlekken zijn duidelijk zichtbaar. Ik kan nog zoveel afspraken met mezelf maken, maar vanavond wil ik hem gewoon.
Buiten maken we allebei onze fietsen los, de regen is gestopt, geen excuus meer om bij hem thuis te schuilen.

´Kopje thee nog?´

Hij en ik weten dat het niet over dat kopje thee gaat. Hij verontschuldigt zich voor de troep in zijn huis. Schuift de stapels kleren van de bank en laat me plaatsnemen.

´Ik heb zin in je.´

Hij kijkt nog steeds verliefd. Of althans dat wat ik voor verliefd wil zien. Misschien is het de wijn.
We bedrijven de liefde vanavond. Het is anders. Verwarrend. Hij zegt wat hij mooi aan me vindt. Eindelijk. Het is een kruimeltje, ik weet het maar het kan niet voorkomen dat ik helemaal eufoor word.

‘Ik ga zo, morgen werken.’

‘Je mag ook blijven, lekker tegen me aan.’

Uren staar in het donker terwijl ik zijn rustige ademhaling hoor, hij slaapt. Na een paar uur diepe slaap word ik wakker van zijn wekker. Hij slaapt nog. Ik maak hem zachtjes wakker en vraag of hij niet op moet staan. Hij gaat eruit.

‘Zal ik toch nog even bij je komen liggen?’

Dat is wat ik wil, ik kruip weer tegen hem aan, leg mijn hoofd op zijn borstkas. Het voelt zo veilig, zo rustig. Hij is opgewonden, dat voelt mijn hand, maar we doen niks. We douchen en kleden ons aan. Ik zie hem in zijn nette kleding, dat vind ik aantrekkelijk, hij is met zijn gedachten al daar.

‘Bakje kwark?’

‘Klein beetje.’

Buiten zoent hij me op mijn mond en verdwijnt richting auto. Ik fiets door de ontwakende stad en bedenk dat dit 30 jaar geleden mijn grootste romantische droom was. Ik probeer van het gevoel te genieten. Ondertussen moet ik mijn aandacht bij het verkeer houden. Toeristen met de beruchte rolkoffers lopen midden op de straat. Ik zigzag er tussendoor.

Thuisgekomen bruis ik van de energie. Ik ben verliefd.

 


geplaatst door Babette - 6755 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl