Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 3 juli 2016

Appje

We hebben lol gehad tijdens onze eerste ontmoeting. Nog nooit zo’n relaxte date gehad. Ik kon nog niet zeggen wat ik er verder mee wilde. Wat ik wel wist dat ik in tijden niet zo had gelachen met een man.
Hij appte: ik had een leuke date gisteren….en ik…hee jij ook al, het was zeker leuk en dat meende ik ook. Ik viel als een blok voor zijn gevoel van humor. De rest zou zich vanzelf uitvouwen. Een paar dagen later stuurde ik een appje… een grappig appje dacht ik. Geen reactie…. Ik snapte er niets van, hoe kon iemand waar ik zo’n lol mee had gehad niet reageren….


Ik besloot nog even af te wachten en er niet teveel aandacht aan te besteden. Totdat ik het zat was, na een week appte ik weer.. En ik appte: Hoi, volgens mij/ ons hadden we een leuke date. Als jij dat ook nog steeds vind zal ik dan een keer naar Den Bosch komen? En zo ja, gooi jij een paar datums op. Dat deed ik op vrijdagavond laat. Ik had met mezelf afgesproken dat ik verder niets meer zou doen. Het gekke was dat ik me ook een soort van ongerust maakte. Er zou toch niets met hem aan de hand zijn. Allerlei scenario’s in mijn hoofd…..
Goed, ik hoorde niets. ..en besloot deze man op de stapel : “niets meer aan doen” te leggen. Het voelde niet fijn. Iets klopte er niet. Had ik me zo vergist ? En ja, dan een appje op dinsdag. Zullen we vanavond even een belletje doen. Ik denk erover na. En ik reageer in de middag met de opmerking dat dat goed is en dat ik thuis ben en dus ook de rust heb om te praten.
Het is 22.00 uur…. En ik bedenk me dat hij nog niet gebeld heeft en ik wil eigenlijk zo ook wel naar bed. En dan belt hij….eerst nog een beetje klungelig via de whats app… en hij belt terug dat hij nog terugbelt zodat er een betere verbinding is. Als eerste bied hij zijn excuses aan, dat hij niet wist wat hij ermee moest. Dat hij het echt heel leuk vond met me - dus dat klopte- maar dat hij me meer als zus zag. Duidelijk. Ik begin te lachen….en zeg….jee koste dat nu zoveel moeite. Stommerd, hebben we zo’n lol gehad en op deze manier verziek je ook iets wat een mooie vriendschap zou kunnen worden. Goed het spreekwoordelijke ei was gelegd. Voor allebei opluchting omdat onze ‘status’ nu duidelijk was. We spreken niet echt iets af, wel dat het leuk is om contact te houden. Dat we een keer met elkaar uit kunnen gaan. Het is goed zoals het nu is en ik ben blij dat het nu duidelijk is. Of we elkaar ooit nog zullen zien weet ik niet, ik sluit het niet uit. – en hij ook niet- .
Achteraf verklaar ik voor mezelf dat ik daarom zo relaxt was, dat ik me daarom zo vrij voelde, zo mezelf kon zijn. En dat is ook heel wat waard.


geplaatst door Vonny - 3416 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl