Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 17 juli 2016

Leeftijdloos

 

Waarden als gelijkwaardigheid, vertrouwen en eerlijkheid zouden in een relatie dodelijk zijn voor een opwindend seksleven. Maar wellicht menen de altijd blijvende 60jarigen dat het anders is.

Volgens mij streeft elke man en elke vrouw naar gelijkwaardigheid, vertrouwen en eerlijkheid voordat overwogen wordt, en dan nog voorzichtig, om werkelijk een relatie te starten. Met langzaam en het gedegen aanvoelen van andermans bedoelingen. Liefde is niet uitsluitend afhankelijk van dat opwindende seksleven. En met alleen een opwindend seksleven zonder liefde komt een mens ook niet ver.

Om even te blijven bij dat vertrouwen en de eerlijkheid – hoe komt het toch dat op datingsites zoveel eeuwige 60jarigen staan? En is zo iemand wel op zoek naar een relatie. Of gaat het hem slechts om een korte date met een even kort verblijf met meer, om dan verder te vliegen naar de volgende?

Bij een vrouw is het liegen over de werkelijke leeftijd wat moeilijker dan bij een man. Vrouwen gezichten en lichamen geven over het algemeen de werkelijke leeftijd tamelijk nauwkeurig aan. Hoewel vrouwen natuurlijk ook graag zich jonger voorstellen dan ze werkelijk zijn. Aan sport doen en verder alles er aan doen om er jonger te blijven uitzien. Als een vrouw naar haar leeftijd wordt gevraagd, en zij is over de 40, dan is het antwoord meestal een vriendelijke glimlach en de vraag terug welke leeftijd de ander denkt dat zij heeft. Oei, zeg je dan als man, ik dien zeker 10 jaar jonger op te geven als ik denk dat het is, anders zijn mijn kansen bij die vrouw verkeken.

Anderszins veroudert een man in het gezicht en het lichaam altijd wat later. En als hij regelmatig de sportschool bezoekt en aan hardlopen doet, is gedurende een groot aantal jaren na zijn 50ste zijn leeftijd moeilijk te schatten. Een vrouw heeft echt niet zo snel de neiging om een man te vragen naar zijn leeftijd. Meestal accepteert een vrouw klakkeloos de leeftijd die opgegeven wordt.

Op de datingmarkt is het alleen toch werkelijk aan te raden om wel de leeftijd een onderwerp van gesprek te maken. Er zijn velen die eeuwige 60jaar blijven.

Het zal je als vrouw maar gebeuren, dat de veelbelovende 60jarige date je opeens vertelt al jaren zijn pensioen te hebben. Wat moet je daar als vrouw nu mee. Het lijkt een beetje op de gevoelens die je krijgt bij je oude en/of tweedehandse auto – als alle bewegende onderdelen het nog goed doen, dan blijf je daar nog wel enige tijd mee rijden. Maar als blijkt dat er met de kilometerteller is geknoeid, dan kun je als vrouw daar toch behoorlijk de pest over in hebben.

Vertrouwen, eerlijkheid en nog een paar van die termen die vereist zijn in een relatie. En de hoop dat er daarna niet blijkt dat er over meer onderwerpen gelogen is. De opleiding en werkervaringen bijvoorbeeld. En is die man wel wie hij zegt te zijn; of kan ik beter zijn ID bewijs eens er bij pakken, als ik die vinden kan tenminste. Hoe betaalt hij onze uitjes? Als hij altijd alles contant betaalt, heeft hij dan een overvloed aan zwart geld of doet hij dat om niet traceerbaar te zijn later?
Wantrouwen slaat toe, met als resultaat – einde relatie.

Geef mij maar de eerlijke oudere man die niets te verbergen heeft. Dan verloopt het begin van de relatie in goede harmonie en zie ik wel waar het ons beiden naar toe leidt.

Bij de video's heb ik gezocht naar iets dat past bij het stukje hierboven.
Ik plaats van De Dijk de oh zo mooie uitvoering van het lied Groot Hart.
Met als reactie daarop de vrolijke beelden en mooie mensen van Paolo Nutini – Candy.


geplaatst door Rianne - 2491 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl