Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 23 oktober 2016

Relaties

Er stond dat vrouwen knappe mannen kiezen voor korte termijn relaties en minder knappe mannen voor lange termijn relaties. Het stond in de elektronische Kwoot en zonder enige bronvermelding. Na mij eerst afgevraagd te hebben of die stelling gebaseerd was op een degelijk en misschien wel wetenschappelijk onderzoek of op de persoonlijke omstandigheden van de journaliste die het had geschreven, ging ik - net als iedere vrouw zou doen - die stelling afzetten tegen mijn eigen ervaringen. Om er meteen achter te komen dat ik niets, maar dan ook werkelijk niets, van die stelling geloofde. Volgens mij heeft die journaliste gewoon haar eigen ervaringen vol enthousiasme opgeschreven. Mag natuurlijk - maar om zoiets nu te publiceren als zijnde maatgevend voor iedere vrouw, gaat toch iets te ver. Volgens mij heb ik nog nooit een relatie gehad met een minder knappe man, maar alleen met knappe mannen. Of dat nu een langdurige relatie was geweest of dat het betrof die paar kortere relaties van mij van de afgelopen tiental jaren. En wat volgens mij een knappe man is, is puur subjectief; beauty is in de eye of the beholder - nietwaar. Elke vrouw zoekt de man waar zij zich veilig en vertrouwd bij voelt. Daardoor is die keuze voor elke vrouw anders en dat is maar goed ook. Op die manier komt er evenwicht tussen mensen onderling. Je zou je toch naar schrikken als je op elke hoek van de straat zou kunnen aanlopen tegen iemand die je evenbeeld is of een evenbeeld van je geliefden; alleen maar omdat alle vrouwen uitsluitend zouden vallen voor dezelfde soort man. Gelukkig bestaat de wereld van gekloonde mensen alleen maar in films gemaakt ergens in een plaats in de US die Hollywood heet en waar de fantasie van scriptschrijvers vaak uitbundig de werkelijkheid verlaat om terecht te komen bij allerlei idiotie in ongekende groottes, en met als enig doel om door mooie opnames mensen te vermaken en te verbazen, en over de hele wereld zoveel mogelijk bioscoopkaartjes te verkopen. De werkelijkheid van alle dag is toch altijd ietsje anders dan geschetst wordt in films. Zelf luister en kijk ik graag naar een interessante man; iemand die wat gemaakt heeft van zijn leven en niet de gebaande paden heeft afgelopen, maar eigen keuzes heeft gemaakt en een eigen weg is gegaan. Een dergelijke man is merkwaardig genoeg ook altijd, in mijn ogen, knap om te zien. Iemand waarmee ik graag praat en nog liever graag naar luister wat hij te vertellen heeft. Een man met inhoud, levenservaring en veelal een stevige duidelijke kijk op de maatschappij waarin wij als mensen verdwaald zijn. Ach die paar knappe mannen, wat een mooie tijden heb ik daarmee gehad. En de paar knappe mannen die nu om mij heen lopen en aandacht aan mij besteden, zijn heerlijk om mee te verkeren. Om terug te komen op die Kwoot stelling van het begin – nee - in alle jaren en of het nu een tijdelijke relatie dan wel een langdurige relatie is geweest, het waren alleen maar knappe en interessante mannen die ik heb gezien en zo nu en dan nader heb mogen kennen.


geplaatst door Rianne - 2291 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl