Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 29 december 2016

De blauwe hap,

“Ik hou van heet en pittig,” schreef hij dubbelzinnig. Ik bedenk me dan dat na jaren boerenkool en fast food afgewisseld met koolhydraatrijk Italiaanse kost (wat snel verteert) langzaam heet en zinderend wel aantrekkelijk lijkt. Hij hield nog wel van boerenkool en Italiaans, waar hij vroeger wat vroeger voldeed maar met de tijd werd het sleets en de bekoring verloor zijn glans. Ik kon er niet omheen dat hij ook wel aantrekkelijke aspecten voor mij had. Zijn lange krachtige uitstraling en diepe stem resoneerden met mijn fijnbesnaardheid. Tegen beter weten in dekte ik mijn tafel voor twee. Het was heerlijk tafelen met hem en in de herinnering van ons samenzijn ontschoot het mij dat hij wel heel snel weer verdwenen was. De eeuwige gloed van warmte maakte mij vergevingsgezind en onze rendez-vous herhaalde zich verschillende keren. Ons samenzijn was ook heet en zinderend, buitengewoon boeiend. Tot ik mij realiseerde dat ik altijd alleen met de vaat achterbleef omdat meneer na het hoofdgerecht meteen zijn hielen lichtte. De wrevel kwam in mij omhoog borrelen. Hij kon mooi praten en hij praatte zich eruit, wat mijn irritatie dempte. Maar gevoelsmatig bleef er iets niet kloppen. Langzaam groeiend zoals een vulkaan tot wasdom komt kwam het besef en de woorden dat ik er toch echt erop stond respectvoller met onze dis en zijn tafeldame om te gaan.
En zo gebeurde het… Hij nam het hazenpad. Ik had op meer schoonheid in omgang gehoopt …. En die kwam, via de mail als zijnde einde bericht.
Erger was, dat ik niet eens verbaasd was. Ik had op meer karakter gehoopt want heet en pittig heeft gevolgen. Het zindert nog na en vraagt om verbinding. Eén keer is toeval en bij twee keer heb je al een soort van relatie, je hebt er wat mee. Je committeert jezelf aan iemand.

Een andere man kwam met deze ‘zeer hooggeleerde’ opmerking, over zijn escapade met de dame met een blauwe geboortevlek (daarom worden wij ‘blauwen’ genoemd). “Je bent mijn derde Indische”.
Nou die boerenkoolbotheid kwam ook binnen zeg! Wat ben ik dan? Een collectors item? Dacht ik bij mijzelf.
Zijn opmerking echoot nog na in mijn geheugen en dat moet ook zo zijn! Ik mag nooit meer vergeten dat ik mij dit nooit meer aan mag leunen.
Diploma’s aan de muur wil nog niet zeggen dat je behept bent met schoonheid in hart en ziel.


geplaatst door Shirley - 2182 keer gelezen

beoordeeld 3.6/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl