Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 31 januari 2016

Heel Holland Bakt. Kokoskurkumakoeken

Ik heb twintig minuten om deze blog te schrijven. Dan gaat de kookwekker en word ik geacht de kokoskoekjes uit de oven te halen. Of wat daar dan op lijkt. Naar eigen recept: kokoskurkumakoeken.

Lees verder!

geplaatst door Yar - 6 reactieszondag 31 januari 2016

Het geheim van de kus II

Ja, nu ik zo over kussen schrijf. Hoe zijn de ervaringen van vrouwen met mannen? Zag er al een in de reacties staan. Mannen die hun lippen stijf op elkaar houden. Ja, wat moet je daar van denken. Ik ben zelf een man. Maar herken het niet. Durf het ook moeilijk te interpreteren, want mannenlippen op mijn mond zijn mij onbekend. Maar je hebt nogal gauw neiging te denken aan verstrakking. Een soort oralisme. Hij kan zijn mond niet opendoen. Doodsbang voor gevoelens. Doodsbang voor wat er dan gebeurt. Stel je voor. Zo’n zachte vrouwenmond, die langzaam opengaat. Met dat vochtige van welkom. O, jee, wat nu?

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiezaterdag 30 januari 2016

Hinder

Naast het weer iets actiever worden op deze oude vertrouwde site, ben ik ook eindelijk gezwicht voor de app die het wegvegen van potentiële partners tot kunst verheven heeft. Niet zo best voor mijn rsi, maar wel goed voor mijn lachspieren.

Lees verder!

geplaatst door Babettezondag 24 januari 2016

Een relatie en wel nu!

Terug van weggeweest in datingland. En meteen kwam de wens op om weer te gaan bloggen. Lekker zo nu en dan weer iets van me af tikken.

Lees verder!

geplaatst door Babette - 3 reactiesdonderdag 14 januari 2016

Rebel, Rebel, I love you so

Net voor de jaarwisseling werd ik er moe van, al die lijstjes en top zoveels. Ook lijstjes in kranten wie ons het afgelopen jaar allemaal ontvallen zijn. Het zal wel, denk ik dan, het leven uit. Het ene oor in, het andere weer uit. Het zal wel. Maar ik weet nog wél dat ik op mijn zestiende in de gymzaal van de HBS het nieuws hoorde dat Jimi Hendrix het leven liet.

Lees verder!

geplaatst door Yardinsdag 12 januari 2016

Het geheim van de kus I

Je hebt ze in alle soorten en maten. Lichte, diepe, gevoelige, opdringerige, natte, ranzige, ongevoelige en dodelijke. Om met de laatste te beginnen, een verkeerde kus is fataal. Niet kunnen kussen, dan houdt het op. Het is ook niet eens een ‘kunnen’, een of andere vaardigheid, maar het heeft natuurlijk te maken met wat er in zit. Wat zo’n kus vertelt. Zo kan een echte foute kus een onmiddellijk breekpunt zijn. Je hebt het wel eens, bij een eerste date. Leuke vrouw, alhoewel, je had al je reserves. Bij het afscheid ontstaat er zomaar een kus. Geen vluchtige, maar echt zo eentje die tijd neemt. De mooiste vind ik zelf altijd als je zo’n 10 seconden heel lang en zacht met de lippen tegen elkaar staat. Ja, dat zijn de veelbelovende.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 2 reactiesvrijdag 8 januari 2016

Voornemens- vooruitblik

Goede voornemens, ik ben voornemens, wat nou voornemens en wat een raar woord eigenlijk. Ouderwets ook. Ik heb me voorgenomen dat…. En wat zegt dat dan. Is dat een doel? Ga je het het echt doen? En moet dat dan per 1 januari? Wie heeft dat ooit bedacht. Is het een ritueel, een traditie. En heb ik daar stiekem niet een beetje een hekel aan. Wil ik daar tegen aan schoppen. Zoals ook kerst en oud en nieuw. Dat ik blij ben dat het weer voorbij is en dat de kop van het nieuwe jaar alweer achter me ligt. Wat is het toch dat we daar blijkbaar met zijn allen toch zo mee bezig zijn. En wat zegt het over mij dat ik van binnen een beetje opstandig wordt van hoe het dan allemaal hoort zo rond kerst en oud en nieuw.

Lees verder!

geplaatst door Vonny - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl