Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 28 februari 2016

Schurende zielen

Kreeg pas weer een mail van zo iemand die mijn profiel niet goed begrijpt. Nou ja, ik denk dan, heb ik het zo onhelder opgeschreven? Nee, ik zie het al. In mijn profiel staat ergens: ’Dat de zielen schuren’. Gebruik nooit het woord ziel, want je bent gelijk de lul. Krijg je onmiddellijk zo’n reactie van een spiritueel wezen, die weer teveel Tolle gelezen heeft. Word ik wel akelig van. Alles wat ik overdrachtelijk bedoel wordt onmiddellijk in deze sector getrokken. Je hoeft maar één woord te gebruiken wat ze herkennen uit hun eigen boekjes, of je ontspoort helemaal in wat je eigenlijk zeggen wil. De hele overdrachtelijkheid naar de kloten. Als ik dan reageer met: ik denk dat we in een andere wereld leven krijg je een gepikeerde reactie. Niet meer recht te trekken. Neem ik soms nog de moeite om uit te leggen wat ik er mee wil zeggen, heeft geen enkele zin.

Lees verder!

geplaatst door Parlantedinsdag 23 februari 2016

Mijn verhaal

Voordat mijn “betaald” lidmaatschap ten einde loopt, eind deze week, wil ik ook mijn verhaal hier vertellen. Nee, ik word niet gesponsord door Match4Me.

Lees verder!

geplaatst door Crystal - 7 reactieszondag 21 februari 2016

Weet je wel hoeveel seks jij uitstraalt?

1 januari 2016. Mijn kinderen zijn bij hun vader. Dus ik besluit verder te gaan met mijn laatste module van mijn opleiding. Goed begin van het nieuwe jaar. Ik kom er achter dat ik geen koffie meer in huis heb. Althans. Nog 3 pads, daar red ik het de hele dag niet mee en zeker niet als ik ook nog aan de studie ben. Ondanks dat ik in een grote stad woon, blijkt het nog zoeken naar een supermarkt die open is. Ik besluit een goede vriend van me een appje te sturen, of hij soms een paar pads voor me heeft.

Lees verder!

geplaatst door Vonnyzondag 21 februari 2016

Het echtelijke bed.


Laat ik het eens over één van mijn cliënten van het eerste uur hebben. Een eerste klas professionele Madam.

Lees verder!

geplaatst door Shirley - 1 reactiedinsdag 16 februari 2016

Liefdesbrief

Nu het zo echt uit is tussen ons, huil ik. Het was steeds nog niet zo echt uit als nu. En hoewel het beter is, maakt het me toch intens verdrietig.

Lees verder!

geplaatst door Babettezondag 7 februari 2016

Verrassende ontmoeting

Ik zit tegenwoordig op Tinder. Geweldig. Hoe werkt het? Je voert een foto of foto’s in en eventueel een stukje profieltekst. En dan, swipen maar. Iemand niet leuk? Hup, door. Zo vliegen de vrouwen in hoog tempo aan je voorbij. Tot er dan toch ineens een leukje tussen zit. Is dat het geval kan je op een hartje drukken. Als zij nu hetzelfde doet bij jou, heb je een match. En kun je elkaar berichten sturen.
Nu zie ik toch al swipend ineens m’n therapeut voorbijkomen. Joepie. Had ik een jaar eerder in een extreme rouwfase (nee, geen behang) 3 sessie mee gedaan. Haptonomie. Ik dacht, kan geen kwaad, misschien zit er iets vast. Snel weer mee opgehouden. Maar deze vrouw. Leuk. Ze had mooie ogen. Rossig. Daar val ik op. Dus hup, ik druk op de Superlike. Superlike. Als iemand echt een topper is. Krijg ik er verdorie van haar ook een. Ook een superlike.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 6 reactiesmaandag 1 februari 2016

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan.

 

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan. Deze uitspraak heb ik niet zelf verzonnen, hij is van Pipi Langkous. Ik wilde vroeger ook al een beetje zo zijn. Een stoer meisje dat alles durft? Een beetje wel denk ik.

Lees verder!

geplaatst door Vonnymaandag 1 februari 2016

Luduvudu

Ik moést het wel met hem beëindigen want zo wil ik niet dat hij met me omgaat! Teleurgesteld en verdrietig, herpak en verman me… ik had beter van hem verwacht. Zoals meer innerlijke schoonheid in zijn omgang met mij en dat net op een moment dat hij meer feeling kreeg voor me en ik steeds tevredener en spinnend in zijn armen lag. Iets bleef er toch knagen, ik kon er alleen mijn vinger niet op leggen.

Lees verder!

geplaatst door Shirley - 4 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl