Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 31 maart 2016

Twijfel aan mezelf

Wat is er met me aan de hand, dat ik steeds niet echt geïnteresseerd ben?
Ik kan het soms niet geloven. Dat niemand echt verlangen en gretigheid in me wakker maakt. Daarom vind ik daten ook erg confronterend. Het zegt me zo vaak dat ik anders ben. Het is confronterend dat er in mensen elke keer niets is waardoor ik echt uitzie naar het vervolg. Nooit echt geboeid ben door iemands leven, iemands gedachten, en daar meer van weten wil.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 10 reactiesmaandag 28 maart 2016

Jij

Dit gedicht heb ik ooit geschreven voor een man waar ik veel van gehouden heb, nog steeds veel om geef en om die reden voor altijd een plekje in mijn hart heeft veroverd. Hij was mijn eerste date na 22 jaar huwelijk. En in die zin bijzonder, gevoelsmatig bijna net zo als je jeugdliefde. Voor mij voelt dat in ieder geval zo.

Lees verder!

geplaatst door Vonnymaandag 21 maart 2016

Hokjesman

Het was goed bekeken al op de middelbare school zo dat ik nergens echt bij hoorde. Beter gezegd: bij wilde horen. Dat maakte het leven niet altijd eenvoudig. Ik heb weleens laarsjes teruggebracht, als puber, omdat een meisje dat ik echt niet leuk vond(een discotypje) ze ook had. Ik wilde het liefst dingen die niemand had, maar ik wilde ook weer niet te apart zijn.

Lees verder!

geplaatst door Babette - 1 reactiedonderdag 17 maart 2016

Canasta spelen

geplaatst door Shirley - 2 reactieswoensdag 16 maart 2016

Schaamrood op m'n kaken

Ik had pas twee dates op een dag, vrij kort op elkaar. Zegt de tweede ineens, je moet de lippenstift even wegvegen. Had ik de lippenstift van de vorige nog rond m’n mond zitten. Kan gebeuren, zei ik. Zonder blikken of blozen. Lachend. Zonder enige gevoel van gêne. En we praatten rustig door. Achteraf realiseerde ik me dat daten voor mij toch wel een andere lading heeft dan bij de meeste mensen. Ik zit weliswaar tegenover iemand als potentiële geliefde, dat is per slot de strekking van daten, maar in mijn gevoel helemaal niet op dat moment.

Lees verder!

geplaatst door Parlantemaandag 14 maart 2016

Zoals het kan gaan........


Jawel een match. Leuk. Hij woonde om de hoek. Het was te lopen! Nou ja, een wandelingetje dan.
Bizar dat we elkaar niet kenden. We wonen notabene in dezelfde wijk. Hij aan de andere kant, maar toch. Een ontmoeting kon niet uitblijven. Sowieso zegt een ontmoeting zoveel meer en waarom wachten? Nadat de eerste klik via de app was gelegd.

Lees verder!

geplaatst door Vonnydonderdag 3 maart 2016

Niks lelijker dan een boze vrouw met een streepmond

Ook dit wil ik je nog vertellen, ik ben heel erg boos.

Lees verder!

geplaatst door Babette - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl