Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 30 april 2016

Hartkloppingen

Wat wil IK nou is de vraag die steeds terugkeert. Ik stel hem mijzelf niet eens bewust. Hij wordt gesteld door anderen. De vraag is dan dus: ‘Wat wil jij nou?’ Mijn reflexmatige antwoord is meestal: ‘Ik weet niet wat ik wil.’

Lees verder!

geplaatst door Babettezaterdag 30 april 2016

Mijn wereld is zo anders

Ja, wat ik dan zo van vrouwen hoor. Dat ze een man zoeken. Een partner. Om tegenaan te liggen. ’s Morgens samen wakker te worden. Plannetjes te maken voor de zondag. Gezellig samen er op uit. Dat ze de knusheid en de aandacht missen, van elke dag een appje of een smsje, van schat ik denk aan jou. Op een of andere manier zo ook iets rozigs over hun leven heentrekken. Zich steeds basaal verheugend op ’s avonds weer samen, met een glas wijn, de dag doorspreken, in elkaars armen op de bank. Vakanties plannen. Steeds met dat gevoel van ‘wij zijn samen’.

Lees verder!

geplaatst door Parlantewoensdag 27 april 2016

De ideale

In mijn familie wordt aan ieder meisje de gouden spreuk meegegeven dat alles wat een man meer heeft dan een aap, is meegenomen.

Lees verder!

geplaatst door Riannezaterdag 16 april 2016

Jij

Ook dit heb ik alweer enige tijd geleden geschreven. Zoals het kan zijn. Zoals ik het beleefd heb. 


Lees verder!

geplaatst door Vonnywoensdag 13 april 2016

Twijfel aan mezelf II

Ja, inderdaad, daar begint voor mij elke ontmoeting mee. Is er iets erotiserends? Heeft natuurlijk helemaal niks met seks te maken. Nee, is het voelen van een opening, een stroom, een trilling in iemand. Een soort sensualiteit, die te maken heeft met eigenwaarde en geloof. Van daaruit ook met ‘geen controle’. Dus niet van die strakke types die zitten op betamelijkheid of die steeds in het moment zitten te wezen. Nee, zij die zich echt vrij mee kunnen laten meenemen door wat er primair gebeurt. Die daarom ook altijd heel ontspannen in zo’n ontmoeting verschijnen.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 4 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl