Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 29 juni 2016

6118 Keer in twee en half jaar…

bekeken worden wil niks zeggen hoor! Ik sta er nog steeds. Vele handen heb ik geschud van zowel mannen als vrouwen, heel bijzonder vond ik dit van deze site.

Lees verder!

geplaatst door Shirleymaandag 27 juni 2016

Een literaire date

Was pas in gesprek met een vrouw, die zei, je hebt zeker wel veel gelezen?
Omdat je de dingen zo mooi en treffend kan zeggen. Met zoveel kleur en nuance. Ik zei, nee, ik lees nooit. Alleen filosofieboeken. Vroeger. Heel veel en intens. Maar daarna nooit meer. Zeker geen romans of zo. Heb ik geen tijd voor. Te druk met mijn eigen levensverhaal. Ik merk aan mensen dat ze al te vaak levensdingen refereren aan wat ze gelezen hebben. Of in films gezien. En eigenlijk zo weinig zelf te vertellen hebben, echt vanuit hun eigen zelf, in wat ze raakt en treft.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiezondag 26 juni 2016

De Leukste

Hoewel het vorige blogje met de titel Relax eigenlijk mede bedoeld was om de schoonheid van midden Nederland te bezingen. Heb ik wellicht tegelijkertijd mij daarbij iets teveel afgezet tegen de Randstad en de Noordzee. Want een van de reacties van een oplettend lezer was: Ja, de Randstad en de Noordzee, platgooien dat Sodom en Gomorra.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 19 juni 2016

Relax

 

Op elke zonnige vrije dag bij mij in de omgeving gaan massa's mensen het water op. De binnenwateren van Nederland, wel te verstaan. Hier geen overvolle stomende terrasjes vol kijkers en mensen die gezien willen worden, zoals in de steden of aan de Noordzee. Hier geen groepjes hongerige vrouwen en mannen in alle leeftijden, vormen en maten, op zoek naar die ene seks date.

Lees verder!

geplaatst door Riannezaterdag 18 juni 2016

Challenge


‘Hoest, al wat gehoord van hem? ‘, app ik richting vriendin.

‘Nee niks en jij’, komt per omgaande terug.

‘Kook niet’ , antwoord ik moedeloos.

‘Ik heb hem een bericht gestuurd met de vraag of ie zijn tong is verloren’ , ik schiet in de lach, ze was nooit zo scherp maar begint het te leren.

Lees verder!

geplaatst door Babettezondag 12 juni 2016

Vertrouwd

 

Dit blogje had ik eerder deze zondag, al online kunnen zetten - want ik had mij voorgenomen dat de zondag de standaard vaste blog-dag voor deze site zou zijn. Maar dit blogje diende toch even te wachten omdat een geliefd man met erg brede schouders en sterke armen mijn aandacht vakkundig het volledige weekeind heeft weggetrokken van al het andere en het hem lukte mijn aandacht helemaal vast te houden.

Lees verder!

geplaatst door Riannewoensdag 8 juni 2016

Hotel New York

Hotel New YORK

Een date op zaterdag. Ik ben precies op tijd om 16.03. Dat is voor mij precies op tijd. Hij is er nog niet. Het is er druk. We hebben afgesproken bij de entree van het restaurant . We zouden allebei een sjaal meenemen, als herkenningsteken.

Lees verder!

geplaatst door Vonnywoensdag 8 juni 2016

Zelden zo benieuwd geweest (vervolg)

Nou, ik ben er geweest. De speeddate. Een belevenis. Toch anders dan ik gedacht had. Ik dacht ik loop een stomende zaal binnen met verhitte en nerveuze mensen, allemaal loerend naar prooi, maar dat viel tegen. Het was ook allemaal redelijk klein en overzichtelijk.
Het systeem was duidelijk. Je meldt je aan, krijgt een kaart met kolommen voor de namen van de gesprekspartners, met daarachter ja of nee. Achteraf in te leveren bij de organisatie.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 2 reactieszondag 5 juni 2016

Terrasjes


Voorjaar - een van de aardigste seizoenen van het jaar. Plotselinge warmte overal en vervolgens zo nu en dan een wolkbreuk, zodat de planten en bloemen verder kunnen. Alles groeit en bloeit om je heen en niets zo aardig als een moedereend, met wel 9 kleintjes achter zich aan, door het water te zien peddelen. Wat heeft dit met liefde te maken - zal iedereen zich afvragen.

Lees verder!

geplaatst door Riannewoensdag 1 juni 2016

Verliefd

Het begint te regenen als ik de bioscoop uitloop. Ik maak mijn fiets los van de brug en voel onrust in mijn lijf , ik wil nog niet naar huis. Ondanks de afspraak die ik met mezelf heb gemaakt om geen contact meer te zoeken, stuur ik hem een bericht.

Lees verder!

geplaatst door Babette - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl