Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 29 juni 2016

6118 Keer in twee en half jaar…

bekeken worden wil niks zeggen hoor! Ik sta er nog steeds. Vele handen heb ik geschud van zowel mannen als vrouwen, heel bijzonder vond ik dit van deze site.

Lees verder!

geplaatst door Shirleymaandag 27 juni 2016

Een literaire date

Was pas in gesprek met een vrouw, die zei, je hebt zeker wel veel gelezen?
Omdat je de dingen zo mooi en treffend kan zeggen. Met zoveel kleur en nuance. Ik zei, nee, ik lees nooit. Alleen filosofieboeken. Vroeger. Heel veel en intens. Maar daarna nooit meer. Zeker geen romans of zo. Heb ik geen tijd voor. Te druk met mijn eigen levensverhaal. Ik merk aan mensen dat ze al te vaak levensdingen refereren aan wat ze gelezen hebben. Of in films gezien. En eigenlijk zo weinig zelf te vertellen hebben, echt vanuit hun eigen zelf, in wat ze raakt en treft.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiezaterdag 18 juni 2016

Challenge


‘Hoest, al wat gehoord van hem? ‘, app ik richting vriendin.

‘Nee niks en jij’, komt per omgaande terug.

‘Kook niet’ , antwoord ik moedeloos.

‘Ik heb hem een bericht gestuurd met de vraag of ie zijn tong is verloren’ , ik schiet in de lach, ze was nooit zo scherp maar begint het te leren.

Lees verder!

geplaatst door Babettewoensdag 8 juni 2016

Hotel New York

Hotel New YORK

Een date op zaterdag. Ik ben precies op tijd om 16.03. Dat is voor mij precies op tijd. Hij is er nog niet. Het is er druk. We hebben afgesproken bij de entree van het restaurant . We zouden allebei een sjaal meenemen, als herkenningsteken.

Lees verder!

geplaatst door Vonnywoensdag 8 juni 2016

Zelden zo benieuwd geweest (vervolg)

Nou, ik ben er geweest. De speeddate. Een belevenis. Toch anders dan ik gedacht had. Ik dacht ik loop een stomende zaal binnen met verhitte en nerveuze mensen, allemaal loerend naar prooi, maar dat viel tegen. Het was ook allemaal redelijk klein en overzichtelijk.
Het systeem was duidelijk. Je meldt je aan, krijgt een kaart met kolommen voor de namen van de gesprekspartners, met daarachter ja of nee. Achteraf in te leveren bij de organisatie.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 2 reactieswoensdag 1 juni 2016

Verliefd

Het begint te regenen als ik de bioscoop uitloop. Ik maak mijn fiets los van de brug en voel onrust in mijn lijf , ik wil nog niet naar huis. Ondanks de afspraak die ik met mezelf heb gemaakt om geen contact meer te zoeken, stuur ik hem een bericht.

Lees verder!

geplaatst door Babette - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl