Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 25 augustus 2016

Relaties, seksualiteit, voor mij een raadsel

In het daten kwam ik ze tegen. Wat nu mijn vriendinnen zijn. Tegenkomen. Inderdaad, dat hele daten heeft voor mij de strekking van 'tegenkomen'. Het is een eigenlijk groot digitaal terras, en met veel plezier ontmoet ik daar ook juist veel vrouwen, die ik in mijn normale circuit nooit zou tegenkomen. Dat maakt het extra leuk. Al weet ik in mijn hart dat een ontmoeting met een vrouw voor gelijkwaardig tegenspel en ook nog aantrekkelijk en spannend, een lot uit de loterij is. Mijn lat ligt hoog. Daar kan ik niets aan doen. Ze moet me raken. En ik moet haar raken. Dan gaat de rest vanzelf. In mijn leven wat vol is, wat veel is, wat intens is, geboeid en gepakt door vele dingen. Met zo ook veel ruimte voor eigen stilte. Waarin je juist alleen wilt zijn.

Lees verder!

geplaatst door Parlantewoensdag 17 augustus 2016

Verloren liefdes

Vorige week stond een ex voor mijn deur, Carry, na 16 jaar. Met onder haar arm een schilderij van een vorige ex, Karen. Twee werelden. Dat schilderij had Karen gemaakt voor mijn verjaardag, eind jaren 80, van mijn doorleefde schaatsen, na duizenden kilometers en twee elfstedentochten. Daarna had ik het bij Carry in bewaring gegeven tijdens mijn verhuizing naar Amsterdam. En was daar blijven staan. Ook na de breuk met haar. Nee, we hadden elkaar nooit meer gesproken of gezien. Er was teveel gebeurd. Ooit vonden we een diep thuis bij elkaar. Ergens vanuit wat we als kinderen hadden meegemaakt. Wat ons heel diep verbond, maar tegelijkertijd ook heel kwetsbaar was. Daar was het ook op stukgelopen. Ik weet en voel het. Toch door elkaar weer terug in wat ons ooit was overkomen. Het heeft ons onvoorstelbaar pijn gedaan.

Lees verder!

geplaatst door Parlantevrijdag 12 augustus 2016

Hij fluisterde

Ze hield niet van wachten zo ook deze keer niet. Na een vluchtig contact via de app leek er iets gemeenschappelijks te ontstaan. En er was zeker iets aangrijpends wat ze beiden hadden meegemaakt en wat onmiskenbaar een stempel had gedrukt op hen beider leven en ook op hun voorgaande relatie.

Lees verder!

geplaatst door Vonnydonderdag 4 augustus 2016

Mijn vriendinnen 2

Ja, open contact met vrouwen. Met vriendinnen. Die in mijn leven blijven. Omdat we echt iets met elkaar hebben. Elkaar een thuisgevoel geven. Zonder seksuele spanning. Want dat zou een enorme afknapper betekenen. Waarmee we direct uit het contact zouden schieten. Uit die kwaliteit. Zou iets kapot maken. Maar, nu moet ik wel zeggen, bij die vriendinnen is het daarmee wel begonnen. Met die seksuele lading. Dat is denk ik voor mij ook altijd de allereerste entree. Alhoewel, dan gaat het niet direct over seks, maar meer over aantrekkelijkheid, toegankelijkheid, dat ik ze aan wil raken, dat ik dicht bij ze kan zijn. Dat is dan ergens een toets voor thuisgevoel. Dat er iets moois is, dat er iets erotiserend is. Ongeblokt, niet afwijzend, of gesloten.

Lees verder!

geplaatst door Parlantewoensdag 3 augustus 2016

Mijn vriendinnen

Ik heb een paar vriendinnen. Echte vriendinnen. Hartsvriendinnen. Met wie ik alles deel. Behalve het bed. Dat is er gewoon niet. Dat speelt niet. Totaal niet. Ook niet onderhuids. O, ja, soms stel ik het mezelf voor. Met hen. Het bed. Het is absurd. Het past niet. Ik moet er werkelijk niet aan denken. Nee, het zijn gewoon heerlijke contacten, in hun eigen kwaliteit. Ik geniet er van. Om vrij met elkaar te praten. Dingen te delen. Ook hoe we als man en als vrouw toch soms anders tegen dingen aankijken. Dat is mooi. En dat allemaal totaal zonder die seksuele spanning.

Lees verder!

geplaatst door ParlanteVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl