Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 26 september 2016

Vrouwen vertellen.....

In ontmoetingen met vrouwen krijg ik het nogal eens te horen. Klachten over mannen.
Zijn ze wel echt in mij geïnteresseerd? Of telt alleen de verpakking? Om te flaneren. Niet voor lul te staan bij hun vrienden. Uiterlijkheid, uiterlijkheid. Het hele begrip 'lelijk eendje'. Heb je dat aan je kleven, nou, dan is het duidelijk. Dan redt je het niet.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiezondag 25 september 2016

Ook zij is uniek.

De vader van mijn kinderen zei ooit tegen me dat ik een vrouw van uitersten ben. Tot nu toe weet ik eigenlijk nog steeds niet hoe hij dat bedoelde. Was dat een compliment, was het een ergernis. Feit is dat vandaag de dag ik pas echt goed ga begrijpen wat hij daarmee bedoelde. Dat ik het allebei ben. Dat ik kan genieten van het bruisende leven in de stad, met al zijn festivals. Het lijken er wel steeds meer te worden. Vervelen hoef je er nooit. Dat ik daar de ene keer naar kan verlangen en anderzijds, die drukte liever ontwijk. Dat ik dat niet van tevoren kan inplannen. Beetje afhankelijk hoe mijn –werk- week eruit heeft gezien.

Lees verder!

geplaatst door Vonnyzondag 25 september 2016

Wat wil de man?

Het is een regelmatig weerkerend onderwerp van gesprek op things2share: 'Ze willen alleen maar een vrouw die jonger is.' En ‘ze’, dat zijn de mannen. Ik was geneigd daar lacherig over te doen, maar ik werd op mijn vingers getikt door een leuke man die ik niet nog een keer zou willen tergen. Dit is dus een serieus onderwerp. En het blijft wringen. Maar klopt het eigenlijk wel? Zou het niet toevallig die ene, zwaar begeerlijke man zijn die een veel jongere vrouw zoekt? Het ‘knak’ in haar oplaaiende hoop? Ik wilde het weten, dus heb ik het uitgezocht. Cijfertjes wilde ik. Geen veronderstellingen, geen gevoelens, geen door aantrekkingskracht vertroebelde blik. 

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 2 reactieszondag 25 september 2016

HoudenVan8

Opeens was daar dat verlangen, dat bezig ging zich te nestelen in mijn gedachten en in mijn gestel. Een verlangen met de potentie groter en groter te worden, totdat het niet meer over het hoofd te zien zou zijn of met een schouderophalen naar het rijk der fabelen gestuurd zou kunnen worden; zoals ik met de meeste loze gedachten gewoon ben te doen.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 18 september 2016

HoudenVan7

Zou dat nu waar zijn, vroeg ik mij af, toen een vriend stelde dat vrouwen bij een partner focussen op luxe en geld en mannen focussen op uiterlijk en vlotte babbel. Wat gezegd werd, vond ik wel wat kort door de bocht, maar zeker het bekijken waard. Duidelijk is wel dat voor mannen seks een belangrijker motivatie is dan het voor vrouwen is; niet dat vrouwen seks onbelangrijk vinden – het is alleen wat minder belangrijk en staat naast andere factoren ter overdenking.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 2 reactiesdinsdag 13 september 2016

Aardbeien zijn ook lekker

Ik zou minder moeten dromen, misschien. Ik zou hier een man, De Man, moeten kiezen en een charme-0ffensief beginnen. Nu eet ik aardbeien. Aardbeien rood, zacht en zoet. Mijn huid gloeit van de zon, van het zout, van jouw hand. ‘Godin gepaneerd’, zei je en je streek strelend zand over mijn rug. Zal ik douchen? Nee, ik wil dit vasthouden. Dit beeld, dit gevoel.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 1 reactiezondag 11 september 2016

HoudenVan6

Iedereen heeft er last van. Hoewel het woord 'last' eigenlijk niet het juiste woord is. Het is geen last maar een normaal menselijk gegeven, wat bij het daten elke keer zo bijzonder duidelijk naar voren komt. De moeilijkheid van het overbruggen van de zone tussen jouzelf en die ander. De ruimte die eenieder nodig heeft om zich prettig te voelen in de omgeving van anderen of van die ander.

Lees verder!

geplaatst door Riannezaterdag 10 september 2016

Relaties, seksualiteit, voor mij een raadsel 2

O, ja, ik kom ze tegen. Ik zei het al in een vorig blog. Vrouwen met inhoud, kracht en karakter, waaraan het leven niet in onbenulligheid en oppervlakkigheid voorbij gegaan is. Maar het kan ook anders. Vrouwen, die na 30 jaar ontdekken dat ze door hun man zwaar zijn genaaid. Liefjes her en der. Vreemd gaan bij het leven. Al jarenlang. En nooit iets in de gaten gehad. Bevreemd mij zeer. Het is toch je echtgenoot? Dat is toch de mens met wie je het meest intiem bent, en niet voor niets je zielskeus voor altijd? Dat was toch het uitgangspunt. Op de mooiste dag van je leven.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiezondag 4 september 2016

Iets warms graag met borstharen.

Een titel heb ik, nu de rest nog . De titel is van ‘Loesje’ en kreeg ik als verjaardagskaart . En op de achterkant staat: “daar kan ik je helaas niet aan helpen, maar wellicht is een bescheiden financiële bijdrage ook welkom ! en van harte gefeliciteerd met je zoveelste verjaardag.” Ik begin te schaterlachen. Ruud mag dit. Ruud mag deze humor. Heerlijk, een beetje zelfspot. Ruud is een vriend uit mijn jeugd, vanaf mijn zeventiende en was ooit de beste vriend van Frank waar we allebei geen contact meer mee hebben.

Lees verder!

geplaatst door Vonnyzondag 4 september 2016

HoudenVan5

Het hele verhaal begon met het woordje Hallo. Wat hij verder nog zei op dat moment, is niet bij mij blijven hangen. Ook heb ik geen enkele herinnering meer aan wat ik zelf nog gezegd heb. Hij zette zich tegenover mij in de trein van Den Haag naar Amsterdam. Lang, stevig gebouwd, met bril, lang krullend rood haar en een kleine stoppelbaard. Hij maakte een opmerking over het boek dat ik aan het lezen was, want ik moest toch wat op zo'n vervelend treintraject. En voordat wij in Amsterdam waren, waren wij ongemerkt al heel vriendschappelijk naar elkaar geworden.

Lees verder!

geplaatst door RianneVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl