Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 26 september 2016

Vrouwen vertellen.....

In ontmoetingen met vrouwen krijg ik het nogal eens te horen. Klachten over mannen.
Zijn ze wel echt in mij geïnteresseerd? Of telt alleen de verpakking? Om te flaneren. Niet voor lul te staan bij hun vrienden. Uiterlijkheid, uiterlijkheid. Het hele begrip 'lelijk eendje'. Heb je dat aan je kleven, nou, dan is het duidelijk. Dan redt je het niet.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiezondag 25 september 2016

Ook zij is uniek.

De vader van mijn kinderen zei ooit tegen me dat ik een vrouw van uitersten ben. Tot nu toe weet ik eigenlijk nog steeds niet hoe hij dat bedoelde. Was dat een compliment, was het een ergernis. Feit is dat vandaag de dag ik pas echt goed ga begrijpen wat hij daarmee bedoelde. Dat ik het allebei ben. Dat ik kan genieten van het bruisende leven in de stad, met al zijn festivals. Het lijken er wel steeds meer te worden. Vervelen hoef je er nooit. Dat ik daar de ene keer naar kan verlangen en anderzijds, die drukte liever ontwijk. Dat ik dat niet van tevoren kan inplannen. Beetje afhankelijk hoe mijn –werk- week eruit heeft gezien.

Lees verder!

geplaatst door Vonnyzaterdag 10 september 2016

Relaties, seksualiteit, voor mij een raadsel 2

O, ja, ik kom ze tegen. Ik zei het al in een vorig blog. Vrouwen met inhoud, kracht en karakter, waaraan het leven niet in onbenulligheid en oppervlakkigheid voorbij gegaan is. Maar het kan ook anders. Vrouwen, die na 30 jaar ontdekken dat ze door hun man zwaar zijn genaaid. Liefjes her en der. Vreemd gaan bij het leven. Al jarenlang. En nooit iets in de gaten gehad. Bevreemd mij zeer. Het is toch je echtgenoot? Dat is toch de mens met wie je het meest intiem bent, en niet voor niets je zielskeus voor altijd? Dat was toch het uitgangspunt. Op de mooiste dag van je leven.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 1 reactiezondag 4 september 2016

Iets warms graag met borstharen.

Een titel heb ik, nu de rest nog . De titel is van ‘Loesje’ en kreeg ik als verjaardagskaart . En op de achterkant staat: “daar kan ik je helaas niet aan helpen, maar wellicht is een bescheiden financiële bijdrage ook welkom ! en van harte gefeliciteerd met je zoveelste verjaardag.” Ik begin te schaterlachen. Ruud mag dit. Ruud mag deze humor. Heerlijk, een beetje zelfspot. Ruud is een vriend uit mijn jeugd, vanaf mijn zeventiende en was ooit de beste vriend van Frank waar we allebei geen contact meer mee hebben.

Lees verder!

geplaatst door VonnyVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl