Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 29 oktober 2016

Hij heeft een vriendin

Toegegeven, het is wennen. Een ex man die zich de eerste jaren lijkt te verschuilen achter een slachtofferrol ontpopt zich als een heuse charmeur. En ik ben trots op hem. Door mijn weggaan lijkt het of hij zichzelf ontplooit en weer dichter bij zichzelf komt.

Lees verder!

geplaatst door Vonnyzaterdag 29 oktober 2016

Puberdochter


Mam, hoe oud was jij toen je uit huis ging? Het is een prachtige zomeravond, we zitten in de auto, staan voor het stoplicht en de vraag overvalt me. Mijn puberdochter, volgend jaar doet ze eindexamen, mijn god wat is ze ineens groot.

Lees verder!

geplaatst door Hanna - 1 reactiedinsdag 25 oktober 2016

Wezenlijke bindingsangst

Het is een boude stelling. Die weerstand oproept. Mensen met 'relatie in hun achterhoofd' tasten voor mij direct de gelijkwaardigheid aan. Dan is het al niet meer het elkaar vrij en open ontmoeten. Ja, hoor ik mensen zeggen: Maar een relatie wil toch iedereen? Daarvoor staan we toch op deze site? Is dat nou zo erg? Dat doe jij toch ook?
Ja, ik zit hier ook. Ik sta ook op deze datingsite. Sta zelfs op Tinder. En toch is het anders. Ik maak afspraken omdat ik geraakt wil worden, ontroerd wil worden, dat een vrouw inhaakt op mijn beleving, dat ze als het ware ineens bij mij aan de zielstafel komt zitten.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 2 reactiesvrijdag 21 oktober 2016

Mevrouwtje bij de bouwmarkt

Anderhalf jaar geleden verhuisde ik naar mijn huidige woonplaats. Ik ging min of meer voor de grap eens kijken naar het huis dat een collega te koop had staan en werd acuut verliefd. Op het huis dan, niet op mijn collega, hoewel de transactie op het werk wel voor enige roddels en speculaties zorgde.
Hoewel mijn collega het huis uitstekend had onderhouden, moest er natuurlijk toch een en ander geklust en geschilderd worden. En dus toog ik in mijn kersverse woonplaats naar de plaatselijke bouwmark voor verf, rollers, kwasten, schuurpapier en meer van dat soort zaken.

Lees verder!

geplaatst door Hanna - 5 reactieszaterdag 15 oktober 2016

Scheurgras

Schokkend was het, toen ik ontdekte dat mijn jonge collega ze niet kende, de uitvinders van scheurgras, op zijn Haags uitgesproken, zoiets als Scheuh-grah. Ik haalde het aan toen ik vertelde over de schoorsteenveger die mij een dakreparatie van €4000,- probeerde aan te smeren.
Hoofdschuddend daalde de betreffende meneer de ladder af. “Mevrouwtje,” zei hij, “Hep u man dan niet naar het dak gekeken toen u het huis koch?” “Nee,” antwoordde ik, ik heb geen man,” en zag meteen zijn ogen oplichten omdat hij zijn kans schoon zag. En toen kwam het hele verhaal. Er mankeerde iets aan de daknokken, de pannen waren niet meer goed, er zaten vogels onder de pannen, en, nog het mooiste, het dak zat vol met “maaien”.

Lees verder!

geplaatst door Hanna - 2 reactiesdonderdag 13 oktober 2016

Een naar onderzoek


Van de week had ik een naar onderzoek. Een onderzoek naar mijn maag met een slang door je keel. De mensen die het ooit hebben meegemaakt snappen waar ik het over heb. De mensen die het nooit hebben meegemaakt snappen niet waar ik het over heb maar kunnen zich daar een voorstelling van maken.

Lees verder!

geplaatst door Vonnydinsdag 11 oktober 2016

Op zoek

Ja, karaktermannen. Ze worden schaarser. Ik hoor veel vrouwen zeggen: de leukste zijn eruit. Dat zei mijn broer vroeger ook al over vrouwen. Hij maakte zich daar ernstig zorgen over. Op z'n twintigste al. Elk weekend aan de bak om een vrouw te vinden. Haast. Voor ze op waren. Want zometeen zitten wij met de restjes te kijken. Elke zaterdagnacht kwam hij dan terug van het stappen en vroeg m'n moeder: Hans, hoe was het? Kloten. Het werd het wekelijks ritueel. Ik snapte hem wel. Hij zat op de grote vaart. Dat was maanden weg, een paar weken thuis. Op en af. En dan moest het gebeuren. Een vriendinnetje scoren.

Lees verder!

geplaatst door Parlante - 4 reactiesVorige berichten

Archieven

Volg ons op Twitter

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl