Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 27 november 2016

Voutje..... bedankt

Een appje van René B. Dat is lang geleden. Het is een ex collega van me die ook een “vriend” van me is geworden. Zo’n vriendschap waarin je elkaar wat gunt. Op het werk waren we ook een soort van twee handen op één buik. Voor andere collega’s is dat vast weleens irritant geweest. Het ging nu een-maal zo. We hadden best veel gezamenlijke interesses. Ik heb weleens gedacht dat ik best verliefd op hem kon worden. Alleen ik was 10 jaar ouder….. en was toen nog getrouwd en hij ook trouwens. Dus nee. Ik kon van de vriendschap genieten en van de fietstocht die we bijna dagelijks maakten. We fietsten samen op naar Vlaardingen en terug naar Rotterdam.

Lees verder!

geplaatst door Vonnyzondag 27 november 2016

Craving

Ik ben geen liefhebber van Engelse termen waar we zelf een uitstekend woord voor hebben. Toch gebruik ik Craving en niet de Nederlandse equivalent hunkeren. Craving is sterker en rauwer. Hunkeren heeft nog iets lieflijks, maar Craving schrijnt, om Craving kan je niet heen.

Lees verder!

geplaatst door Hanna - 3 reactieszondag 27 november 2016

Memories

Een dagje op stap geweest met mijn oude liefde. Hij belde om te vertellen dat de zon scheen, of ik dat ook gezien had. En om te vragen of ik zin had met hem op stap te gaan. Bij alle recente idiotie van mannelijk schoon, kwam hij als geroepen. Een man die tenminste normaal reageert en normaal functioneert.

Lees verder!

geplaatst door Riannezondag 20 november 2016

Risico

Iedereen die wel eens verliefd is geweest en opleeft in de gedachte de zo lang gezochte liefde eindelijk gevonden te hebben, weet hoe kwetsbaar dergelijke gevoelens je als mens kunnen maken. Gevoelens van verliefdheid en liefde geven een gevoel van vreugde en ook meteen de indruk dat je een risico aangaat en wel het risico dat het niet zo zal gaan lopen als je in eerste instantie met deze man gehoopt en verwacht had.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 1 reactiezaterdag 19 november 2016

Een diepgrijs jurkje

Vandaag, 19 november, is het Internationale Mannendag, een dag ‘waarin wordt benadrukt hoe gelijk mannen en vrouwen zijn.’ Aldus de facebookpost van een bekend Magazine. Volgens dezelfde post zijn ‘ de verschillen tussen man en vrouw de schuld van onze neuroseksistische cultuur’. Schuld, hoezo schuld? Mannen en vrouwen zíjn verschillend, gelijkwaardig maar verschillend. De man is erop gebouwd om een vrouw te kiezen die voor gezond nageslacht kan zorgen en de vrouw is erop gebouwd om de man die haar mag bevruchten, te verleiden. Eenvoudig, toch? Wij mensen echter hebben daar als redelijk denkende wezens de leeuwenkuil van de romantische liefde voor gegraven. Een kuil waarin machtige, gezonde alfamannetjes al gauw als ‘slecht’ worden gezien, en mooie, sterke vrouwen als ‘hoerig’.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 2 reactiesdonderdag 17 november 2016

Een fantastische minnaar

Ik loop, af en aan, al wat jaartjes rond op Match4Me en het heeft me veel mooie dingen gebracht. Een ontmoeting waarbij binnen 10 seconden duidelijk was dat we niet voor elkaar waren bestemd, maar die wel leidde tot een vriendschap die tot aan de dag van vandaag voortduurt. Een aangenaam mailcontact dat, ook al jaren, met mijn lidmaatschap, of het zijne, af en aan meegaat, maar vanwege de afstand bij mailen zal blijven steken. En niet te vergeten, want daar zijn we hier tenslotte voor, een prachtige liefde. Door deze liefde was mijn lidmaatschap lange tijd ‘af’, maar sinds kort is het weer ‘aan’ omdat de liefde alweer een poos geleden helaas toch ‘af’ ging.

Lees verder!

geplaatst door Hanna - 3 reactieszondag 13 november 2016

Vrijgezel

Vroegah, in de plaats waar ik naar de middelbare school ging, had je een flatgebouw met appartementen voor eenpersoonshuishoudens. Alleen heette dat toen nog een vrijgezellenflat. Later hoorde ik van een autochtoon vriendje de bijnaam: de Hunkerbunker. Ik moest erom glimlachen, maar vond de benaming ook wel gemeen. Vrijgezelle mensen waren al zielig genoeg. Dan hoefde je ze niet ook nog eens belachelijk te maken. Ik had er een beeld bij van mensen die héél veel alleen waren omdat ze zich hadden verschanst tussen betonnen muren (vanwaar anders die naam “bunker”) en zich nauwelijks mengden in welk sociaal verkeer dan ook. De mensen die waren overgebleven omdat niemand op ze was gevallen. Types meneer of mevrouw De Bok. Ik was achttien en dacht helemaal niet na over de vraag of ik zelf ooit een hunkerende in een bunker zou zijn. Vriendjes bij de vleet. Ik ging er onbewust van uit dat er ooit een zou komen met wie het niet uitging, en daar zou ik dan de rest van mijn leven samen mee zijn.

Lees verder!

geplaatst door Simply Blond - 2 reactieszondag 13 november 2016

Toeval

Het is vandaag zondag de 13de. Voor velen is nummer 13 verbonden aan ongeluk, zeker als het een dag als vrijdag de 13de zou zijn. Een simpel bijgeloof, dat is gebaseerd op vrijdag de 13de oktober 1307 toen de top van de Ridderorde der Tempeliers te Parijs, en ook op wat andere plaatsen in Frankrijk, op basis van valse beschuldigingen, in de vroege ochtend voor zonsopgang werd opgepakt, gevangengezet, gemarteld en uiteindelijk vermoord.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 1 reactiezaterdag 12 november 2016

Juist geen relaite

Waar moet dat heen? Afknappen op vrouwen met in hun achterhoofd 'relatie'. Ja, dan kom je niet ver. Dan zal ik nog wel even single blijven. Want ik ga het niet aan. Terwijl ik het dan juist wel aanga. Precies juist zonder die veiligheid. Die ander ook. Dat is dan van twee kanten. Dat je ook weet dat het elke seconde weer in vrijheid uiteen kan sporen. Ga daar dan maar eens vol in, met heel je hebben en houden. Ja, ik ben wel gek, denk je dan. En dan zij ineens een ander tegenkomen. Ja, kan gebeuren. Maar waarom is dat een gevaar? 

Lees verder!

geplaatst door Parlantedonderdag 10 november 2016

Uitgewandeld

Mijn dierbare wandelvriend is uitgewandeld. Hij is ziek en is begonnen aan het einde van zijn leven.

Lees verder!

geplaatst door Hanna - 2 reactiesdonderdag 10 november 2016

GPS en Metamorfose II

Zoals ik al eerder schreef realiseerde ik me dat deze ontmoeting wel erg bijzonder was. In de trein terug, begreep ik dat dit misschien wel de beste date is die ik ooit hebt gehad. Hier was iets ontstaan, een geboorte van iets waardevols. Een contact tussen twee mensen die goed is en zeker in balans.

Lees verder!

geplaatst door Benz_ - 2 reactiesdinsdag 8 november 2016

GPS en Metamorfose I en aangepaste versie met vervolg

Mijn conditie is niet meer wat het was en deze wilde ik graag terug krijgen. Wandelen en lopen is goed voor je en dit heb ik ook ook altijd graag gedaan. Mijn besluit had ik genomen, ik zou met mijn GPS vanaf Maarn Treinstation NS helemaal door de bossen naar Rhenen gaan lopen. Geloof me dat is een flink stuk natuur en ook heel mooi. Wel zou ik een paar keer een rijksweg moeten oversteken maar ik zou vooral in en door de natuur lopen. Alles was goed geregeld en mijn auto stond nu bij het NS station dus de terugweg gaat met bus en trein en via Ede.

Lees verder!

geplaatst door Benz_ - 3 reactiesmaandag 7 november 2016

Telkens weer

Vrijwel iedereen heeft er wel een, of misschien wel meer: zo’n liedje waarvan je spontaan moet janken zodra je de eerste klanken hoort. Bij sommige nummers overkomt ’t me niet altijd. My love, in de uitvoering van Simply Red. Anne van Herman van Veen. Maar bij eentje wel, telkens weer. Terwijl ik geen fan van Willeke Alberti ben.
maar telkens weer, denk ik er komt er één
waar ik alleen voor leef, mijn hart aan geef
bij wie ik vind, dat wat ik nu ontbeer
liefde voor altijd ...
telkens weer

Lees verder!

geplaatst door Simply Blond - 1 reactiezondag 6 november 2016

Change

Er zijn altijd van die momenten dat een man veel van zijn aantrekkelijkheid verliest. Momenten en herinneringen die in het geheugen van een vrouw als ik gegrift blijven. Een van die voorbeelden is dat een man veel van zijn aantrekkelijkheid verliest in korte broek. Nu zijn er mannen die, ongeacht hun leeftijd, er nog steeds fantastisch uitzien in korte broek of ¾ broek. Helaas zijn en blijven dat de uitzonderingen die de regel bevestigen.

Lees verder!

geplaatst door Rianne - 3 reactiesvrijdag 4 november 2016

Wachten op de bus

De trein kwam aan om vijf over negen. Om twintig voor tien vertrekt de bus. Ik moet dus wachten. Wachten op de bus. Het is donker hier, een diepblauw soort donker. De stationsrestauratie is dicht, al jaren. De AHtoGo is dicht, al uren. De tijd doet er eigenlijk niet toe; dicht is dicht. ‘Open’ doet er evenmin toe; open is de afhaalpizzeria en daar wacht men niet op de bus. Taxi? Welnee, het is hier wel eens akeliger geweest: Dorst, natte voeten en het obligate geween en tandengeknars na een vrolijke date vol duw- en trekwerk bij opkomend tij, terwijl duidelijk was dat wij elkaar niet meer konden bieden dan seks en een spelletje board script.

Lees verder!

geplaatst door RodeJas - 3 reactiesvrijdag 4 november 2016

Een heks met air

In een land hier ver vandaan
Wilde een vrouw een liefje
Ze schreef zich in op internet
En zocht zo haar hartediefje

Lees verder!

geplaatst door Hanna - 2 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl