Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 12 maart 2017

HetVeroveren


Tussen alle perikelen van het daten door, is het toch een hele merkwaardige week geweest. Waarbij politieke lijsttrekkers zich gedragen als bijzonder slechte dates, zich elk charmeoffensief en leugen veroorloven, smijten met miljoenen om, na het verkregen resultaat – de seks/de stem – direct de relatie te beëindigen. Met als klap op de vuurpijl dat TV gaat verkondigen dat opiniepeilers invloed zouden hebben op stemgedrag. Al die onzin van deze week geeft dat een mens zoals ik zich ervan afkeert, het tijd vindt om gewoon weer met beide benen op de grond te staan en te kijken naar alle mooie mannen op deze site. Het aardige is dat ik die mannen via hun profielen heel langzaam zie groeien. Hoe langer de man aangesloten is bij de site, hoe beter hij zichzelf profileert met nieuwe foto's, aanpassing van het profiel en aanpassing van zijn wensen wat de toekomstige partner betreft. Ook het daten is iets dat klaarblijkelijk geleerd dient te worden. Ook ik doe zo nu en dan aan verbetering. Een foto erbij, of een foto eraf. In de hoop natuurlijk dat er een man voorbij komt die een beetje in mijn plaatje past. En juist datgene toevoegt aan mijn bestaan waar ik zoveel behoefte aan heb. Dan hoeft hij echt niet helemaal te voldoen aan wat ik op papier zet als wenspakket, want alles bij elkaar zou te mooi zijn om waar te zijn en ik dien de redelijkheid in acht te nemen – toch? Ik zoek en wil gewoon de juiste klik met een man, de juiste gezonde interesses in elkaar, de wens van ons allebei om werkelijk iets te maken van ons leven samen. Het lijkt zo gemakkelijk de juiste te vinden, maar in werkelijkheid is dat niet zo. Ik zoek er maar eén en juist die ene laat veel te lang op zich wachten. Maar ik neem voetstoots aan dat iedereen op deze site kampt met dezelfde problemen. Van een familielid kreeg ik ooit een verwijzing naar een site van een jonge blonde adonis die via video-boodschappen aan vrouwen vertelt op welke manier zij een man, liefst blijvend natuurlijk, kunnen veroveren. Sinds ik mij als belangstellende heb aangemeld, krijg ik regelmatig een mailtje met verwijzing naar een nieuwe video-boodschap die de adonis op YouTube heeft gezet en ga ik vrolijk grinnikend dat nieuws bekijken. Ik zit sinds enige weken met mijn vierpotige reus op een puppy cursus. En werkelijk – de lessen per video van die blonde adonis lijken op wat ik op die puppy cursus leer. Het is allemaal een kwestie van positief belonen. Met de evolutietheorie in de hand is die vergelijking nog niet eens zo verrassend. De boodschap van de blonde adonis is, dat je als vrouw de aanbeden man meteen en daarna telkens dient te vertellen dat hij fantastisch is, dat alle belangstelling slechts voor hem is, dat je je in zijn zaken, zijn sport, zijn vriendenkring interesseert en dat je hem tot vervelens toe de hemel in prijst. Daardoor ontstaat het effect dat de aanbeden man zichzelf heel prettig gaat voelen; en beseft dat dat dankzij jou is. Met volgens de blonde adonis – resultaat gegarandeerd. Nu zullen er ook ongetwijfeld video cursussen gegeven worden waarin aan mannen wordt verteld hoe zij een vrouw kunnen veroveren. Maar wellicht kan ik daar ook wat tips voor geven met vermelding van een paar kleine punten waar iedere vrouw van houdt bij het daten. Een vrouw houdt ervan dat er aandacht aan haar wordt besteed en wel veel aandacht. Per telefoon, per mail, per WhatsApp en natuurlijk zeker in persoon. Een vrouw houdt ervan zich gewaardeerd en mooi te voelen, in woorden, met geregelde kleine presentjes en geregelde kleine leuke uitjes. En de man betaalt, zelfs al wordt er – voor de vorm – geprotesteerd. In de jas helpen, het openhouden van de deur overal en het portier van de auto, de stoel aanschuiven, vind ik zo normaal dat ik dat geen nadere toelichting nodig acht. Ik ben volledig geëmancipeerd zoals dat heet, maar hecht bij het daten erg aan het ouderwetse rollenspel tussen man en vrouw. Er zullen meer vrouwen zijn die er zo over denken. Dus heren als het klikt met de dame – als u de aanbedene wilt veroveren, kunt u dat met deze heel eenvoudige middelen eens proberen.


geplaatst door Rianne - 2215 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl