Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 19 april 2017

Date in de Eredivisie

Eerlijk waar. Ik ben al jaren aan het oefenen. Na een scheiding op latere leeftijd en na een poosje uitbundig van de vrijheid genoten te hebben is bij mij het verstand gekomen. Nou ja het was er natuurlijk al wel een beetje, maar je begrijpt wel wat ik bedoel. Jij bent natuurlijk niet voor niks door de ballotage van deze site gekomen.
Mijn oefenwedstrijdjes heb ik in verschillende lagere divisies gespeeld. En eerlijk waar. Ik ben daar nooit verder gekomen dan een treurig gelijkspelletje.
Een potje hier en een potje daar. En heel vaak vals spelen, mijn tegenstanders! Niet te geloven. Vooral met de pasjes wordt daar ontzettend gerommeld. Bij de warming up herkende ik vaak de tegenstander niet. Niet dat ik zo piep ben, maar ik kwam er vaak pas laat achter van wie die rollator in het fietsenrek was.
Na een aantal trainingsstages kreeg ik gelukkig de kans om over te stappen naar een club met aanzien. Ik ben door de keuring gekomen en heb hier een contract voor een aantal maanden getekend.
Voor mij voelde dat echt als een promotie. Eindelijk verlost van die ordinaire schoppartijen. Ik ben terecht gekomen in een groep met goed volk, zeg maar. Mensen die hun school hebben afgemaakt en die in het leven geslaagd zijn. Mensen met manieren zeg maar. Ja… Niet de Boer zoekt Vrouw. Maar de Boer zoekt Dame.
Inmiddels ben ik een poosje aan het rondkijken en ik probeer me de ongeschreven spelregels eigen te maken. En dat valt Nog niet mee. Nee, echt niet. Je denkt misschien dat die hetzelfde zijn als op de lagere niveaus. Maar dat is niet zo. Mis!
Soms vind ik het wel wat elitair. Alsof je met korte broek een sterrenrestaurant binnenloopt. Het voelt niet altijd gemakkelijk. En nu ik dit vertel begrijp ik ineens ook waarom dames regelmatig niet de moeite nemen om te antwoorden. Dat is gewoon mijn eigen schuld. Kwestie van rangen en standen. Gewoon netjes op je beurt wachten tot de echte profs toestemming geven om tegen heb te praten.
Ik leer natuurlijk niet zo snel meer zoals je ongetwijfeld al begrepen hebt. Maar deze boodschap is geland. De profs waarmee ik hier mag spelen hebben ook allemaal een aantal profijtelijke nevenactiviteiten. Tenminste dat vermoed ik. Waar ik nog hard aan het oefenen ben, zijn zij met veel andere dingen bezig. Vaak zijn ze zó druk dat ze amper tijd hebben om naar het stadion te komen. Soms moet ik wel eens denken aan het Europees Parlement. Daar komen veel mensen ook alleen maar even voor het presentiegeld. Ik denk dat er in deze Eredivisie van het daten nog een geheime toplaag is. En daar hebben alleen de allerbesten toegang.
Zo ver ben ik nog lang niet. En eigenlijk hoeft zó hoog daten voor mij ook niet.
Ik ben maar een eenvoudige liefhebber. En daar gaat bij het daten het per slot van rekening toch om: Liefhebben.


geplaatst door Kompas - 3588 keer gelezen

beoordeeld 4.13/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl