Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 16 mei 2017

Groot geschapen


Het is een heikel onderwerp, maar ik denk dat we het er toch maar eens over moeten hebben.

Does size matter?


En even voor de duidelijkheid; we hebben het over een paar centimeter meer of een paar centimeter minder. Een wereld van verschil in beleving. En een geweldige bron van misverstand.


Of die paar centimeters ook spelen in de V/V en de M/M datingwereld weet ik niet. Mijn ervaring beperkt zich tot die van vrouw zoekt man en omgekeerd. En wat het voor mij zo delicaat maakt is dat de dames hier over het algemeen goed ontwikkeld zijn. Nee niet grijnzen - ik bedoel gewoon ‘goed opgeleid’ en bovendien behoorlijk zelfstandig en zeer zelfbewust. Nou begin er maar eens aan als man zijnde. Je moet sterk in je schoenen staan om zo’n kanjer aan het daten te krijgen. Laat staan dat je al aan zoenen toekomt of uiteindelijk aan het vrijen. Die paar centimeters blijken ongelooflijk belangrijk te zijn.
Er is een aangenaam verschil in de mannelijke en de vrouwelijke energie. En als je op een datingsite actief wordt is het te vergelijken met baltsen. Iedereen doet zijn uiterste best en duidelijk waarneembaar is dan het verschil tussen de seksen. Zowel bij mannen als bij vrouwen doet die goeie opleiding er ineens iets minder toe. Mannen die ‘het’ zien zitten met een bepaalde dame kunnen dan kennelijk nog wel eens te direct op het doel afgaan. Dat kan nogal grof en horkerig gevonden worden door de dames. Een man die heer probeert te blijven moet zelf een inschatting maken van ehh - hoe kan ik dat netjes benoemen - van de skyline van de dame in kwestie. De een houdt van het platteland, een ander heeft liever hoogbouw. Maar je mag als man echt nóóit naar de cupmaat vragen. Je kunt de dan loskomende verwensingen zelf wel bedenken en je moet gewoon weer van voren af aan beginnen.
En dan de balts van de dames; die goed ontwikkelde en uiterst beschaafde dames die op zoek zijn naar hun ideale partner.
De mooiste woorden heb ik in de allermooiste profielen gelezen. Zeer aangename literatuur waar ik als eenvoudige seniordater echt genoegen aan beleef.
En de goede lezer zal het vast opgevallen zijn. De baltsende dames vallen bijna allemaal terug op de super ouderwetse rolverdeling. Deze zelfstandige, bewuste en veelal geslaagde carrièrevrouwen die in het dagelijks leven naar de ogen gekeken worden…. die maken zich ineens klein. Ja echt waar!
Hun ideale partner moet minimaal 5 centimeter groter zijn dan hun eigen lengte. ‘Ik wil trots tegen je op kunnen kijken. Ook als ik mijn hakken draag.’
En wij mannen dan? Mogen wij niet trots tegen onze vrouw opkijken? 
Je wilt toch niet echt dat mannen op vrouwen neerkijken?
Eerlijk is eerlijk. Het is mij echt nog nooit gelukt om te daten met een langere vrouw. Zal ik het even mooi schetsen? Jij bent minstens 10 cm groter en draagt je hakken. Ik zie me al trots als een verliefde aap naar je opkijken en ik zie de verwarde blikken van de wereld. WTF… hoe kreeg dat kleine manneke dàt voor elkaar?
En jij als vrouw weet absoluut zeker dat zo’n man je ‘never nooit’ in de steek laat.
Size does matter.


geplaatst door Kompas - 2929 keer gelezen

beoordeeld 3.9/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl