Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 4 juni 2017

Humor

Afgelopen week had ik al een muziekvideo van de Franse commedienne Aude Fauconnier op de videowall gezet en deze week is er nog een muziekvideo van haar waar ik graag aandacht voor vraag. De muziekvideo heet Getting Ready en daarin wordt op meesterlijke wijze even de ochtendrituelen getoond van elke vrouw in de badkamer, en dat totdat de vriend het welletjes vindt en roept dat zij een keer moet opschieten. Schitterend – met dat zij op waardige wijze een einde maakt aan al die sprookjes dat een vrouw er op elk moment van de dag en nacht altijd even goed uit dient te zien. Een man ziet er ook niet 24/7 even goed uit, dus waarom zou dat bij een vrouw dan wel het geval moeten zijn? Aude behandelt verder op geheel eigen wijze de ochtendvraag die elke vrouw bezighoudt, en dat is – wat trekken wij vandaag in hemelsnaam weer aan? Heerlijk zoiets – om lachend van te genieten en die video zet ik nu op de muziekwall van deze site, in de verwachting dat de lezers van dit blog het optreden van Aude Fauconnier net zo aardig zullen vinden als ik het vind. Waren er maar meer mensen met humor in de wereld dan denk ik dat er overal heel wat minder problemen zouden zijn. In het lijstje van wat vrouwen als kwaliteit het best kunnen waarderen in een man, scoort een man met humor extra punten. Een vrouw als ik meent daarnaast dat humor bij een man een teken is dat hij intelligenter is dan andere mannen, wat die man bij mij doet stijgen op de aantrekkelijkheidslijst. Heerlijk is het om naast een man met humor te wandelen en zo nu en dan stil te vallen door zijn andere visie op de werkelijkheid. Mits dat natuurlijk probleemloze humor is. Er zijn altijd mensen met kwaadaardige en/of morbide humor maar daar hoef ik echt niet naast te staan, laat staan er naast te wandelen. Nee – geef mij de man met een mild intellectueel gevoel voor humor, die mij aan het lachen weet te maken, die de zaken net iets anders ziet en die de stappen van die dag op aarde lichter doen lijken dan zij anders zouden zijn geweest. Die man is de man voor mij. Ik ben van mening dat milde intellectuele humor gerekend mag worden tot een van de sociale vaardigheden die een man gewoon dient te bezitten in de maatschappij van vandaag de dag. En dat mag zich overal in uiten, in zijn kleine goed geplaatste grappen, maar ook in de wijze waarop hij zich durft te kleden of in de schoenen die hij die dag heeft aangetrokken. En ik stel het vreselijk op prijs als dezelfde man het vriendelijk heeft over een Riannelight maaltijd voor mij omdat hij weet dat ik met het eten toch altijd een beetje op de lijn let. En het grappigst is wat ik, als gewoon vriendelijk mens, een paar keer van een man te horen heb gekregen, is dat ik in werkelijkheid helemaal niet zo groot ben. Wat, behalve wat gezichtsbedrog, toch ook een teken is dat hij mij aardig vindt en hij mij daardoor als zijnde knuffelachtig klein begint te zien. Gewone goedwillende kleine humor van een man die instaat is om aan mij probleemloze liefde te geven en die het ook daarom zeker waard is om mijn aandacht te krijgen en wellicht zelfs in staat is dat helemaal te behouden. Kleine speldeprikken van humor doen mij altijd goed. Daardoor neem ik alles niet meer zo serieus en last but not least neem ik mijzelf ook niet meer zo serieus. En dat is het beste effect dat een man bij een vrouw als ik, bereiken kan. Door die kleine speldeprikken van intellectuele humor verandert mijn wereld in een zonnig schouwtoneel met mooie spelers van allerlei kunnen en kunde, die ik belangenloos en risicoloos mag gadeslaan vanaf mijn veilige positie aan de zijlijn in de armen van die mooie man naast mij.


geplaatst door Rianne - 2237 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl