Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 12 juni 2017

Ik ga verhuizen 2

Verhuizen. Confronterende bezigheid. Wat je allemaal niet tegenkomt tijdens het uitruimen. Je hele geschiedenis gaat aan je voorbij. Bij sommige dingen val ik stil. Schiet ik in mijmeringen. En dan verder moeten. Anders zit ik hier volgende week nog. Het is eigenlijk zo bijzonder, zo door je spullen heenlopen, dat je zou zeggen, dat moest je vaker doen. Zonder een verhuizing als aanleiding. Doe je natuurlijk niet. Is ook onzin. Maar ik bedoel maar. Hoe m'n geschiedenis aan me voorbijkomt. Van de ene sfeer in de andere. Van pijnlijk naar blij, soms zelfs een traantje. En inmiddels ook nog van alles weggooien. Dat maakt het helemaal erg. Wat wel, wat niet. Steeds in dubio. Alles heeft betekenis. Maar ik kan niet alles bewaren. Sommige dingen zitten dan op de pijngrens. Voelt als losscheuren van een stuk van mezelf. Weggooien. Het definitieve. Want weg is weg. Dat weet ik. Het komt nooit meer terug. Voelt bijna als een stukje sterven. Bijna als een beetje oefenen in afscheid van mezelf.


Bekijk mijn profiel op match4me.nl

geplaatst door Parlante - 2554 keer gelezen

beoordeeld 3.57/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl