Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 16 juli 2017

Geest

Nee – dan heb ik het niet over mistige witte vormen die in films en in boeken opeens gezien worden als ze verschijnen en voorbijlopen en door eenieder dan meteen gekwalificeerd worden als zijnde spookachtige geesten. Ik heb het dan over de ingewikkelde werking van de menselijke geest en meer in bijzonder de ingewikkelde werking van de menselijke geest als er sprake is van verliefdheid en/of liefde. Hele aardige psychologische onderzoeken zijn losgelaten op dat bepaalde fenomeen van de werking van de menselijke geest op het gebied van verliefdheid en liefde. Zo is er een onderzoek geweest om te kijken wat er gebeurde als mensen elkaar lang in de ogen kijken zoals geliefden dat doen en of ze daarbij ook de bijbehorende aantrekking en verliefdheid meekrijgen. En kijk – bijna alle proefpersonen kregen speciale gevoelens voor hun telepathische partners. En die gevoelens variëerden van lichte verliefdheid tot diepe affectie. Zo dient u dat dan in de toekomst aan te pakken – heren/dames – u zet zich bij de eerste date recht tegenover het subject van uw aandacht en gaat minutenlang de ander zoveel mogelijk recht in de ogen kijken met als resultaat dat de diepe affectie zich vanzelf manifesteert. Wellicht aan te bevelen om dat dan om de paar maanden telkens te herhalen zodat het resultaat een blijvend effect krijgt. En wat te denken van het onderzoek waaruit bleek dat de hersenen ontvankelijker worden voor de liefde bij broodbaklucht, zwoele muziek, rode kledingstukken, grote pupillen, toevallige aanrakingen horrorfilms, bloemengeuren en ongemakkelijke momenten. Nu heb ik net twee bloedrode jurkjes toegevoegd aan mijn garderobe en had mij voorgenomen bij het volgende treffen er zeker een te gaan dragen. Klaarblijkelijk is dat dus een uitstekend voornemen als ik dat psychologisch onderzoek mag geloven. Zwoele muziek is er genoeg in de aanbieding; ik zet op de muziekwall twee video's met niet alleen zwoele muziek maar ook met hele mooie dames en heren er in. Daarnaast bezit ik van nature grote pupillen, houd van toevallige aanrakingen en heb er absoluut geen probleem mee om een ander minutenlang recht in de ogen te kijken, waarbij ik denk het altijd langer te kunnen volhouden dan de ander – zo grappig zoiets. En och – een parfum met bloemengeur heb ik in de kast staan, terwijl ongemakkelijke momenten gewoon horen bij mijn verschijning. Succes verzekerd als ik dat zo lees. En dan laat ik de broodbaklucht en de horrorfilms maar voor wat zij zijn, want dat is beide niets voor mij. Verder schijnen er tussen de hormonen ook nog zoiets te zijn dat verliefdheidshormonen heet. En verliefdheidshormonen zorgen ervoor dat je lichaam en geest helemaal ondersteboven worden gezet, dat je in een verliefdheidsroes raakt, de ander gaat idealiseren en verheerlijken. Van die laatste gevoelens heb ik (gelukkig) geen enkele last meer. Toen ik jong was, wilde ik nog wel eens een man idealiseren of verheerlijken – helaas heeft de werkelijkheid van alledag daar een definitief einde aan gemaakt. De nuchterheid heeft bij mij het pleit gewonnen en dat is ook maar goed ook. Rekening houdend met het gegeven dat alle mannen perfect zijn; op een enkeling na dan. Of zoals mijn wijze vader het mij ooit vertelde: meissie zoek naar een eerlijk en betrouwbaar man, laat de leugenaars, de fantasten en de enkele gek, die ongetwijfeld ook jouw pad eens zullen kruisen, links liggen.


geplaatst door Rianne - 2194 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl