Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 10 juli 2017

Veer

Er bestaat een datingsite die met quizzes werkt. Je mag zelf de vragen bedenken. Eerst drie meerkeuzevragen en als de prospect deze met goed gevolg heeft beantwoord, kun je hem of haar drie open vragen voorschotelen. Ik beantwoord de volgende open vragen, om te onderzoeken of mijn vermoeden juist is.

1. Als passionele vrouw wil je genieten, van een man en je vrijheid. Is dan, om te beginnen, een Vriendschap Plus mogelijk? Leg uit. 
Niet als dat geen monogamie betekent.
2. De eerste date, je ziet hem. Hij is echt leuk en wil die intimiteit heel graag. Jij ook, maakt het uit waar we zijn? En waarom niet? 
(Persoonsverwisseling, hem/hij wordt we) Ja, dat maakt uit. Het tweede deel van je vraag vervalt hiermee.
3. Ik verkoop binnenkort mijn bedrijf en ga Bourgondisch door de wereld trekken. Kan en wil jij mee?
Als ik je erg leuk vind wel, anders niet.
De meneer promoveert mij naar de volgende ronde, die van de chat.

 

Je antwoord op de tweede vraag, geef je daarmee aan dat je niet van buitenlocaties houdt? tikt hij.
Ben je vooral gericht op seks, of bungelen de ballen aan een behoorlijke portie brains? antwoord ik.
Hartelijk dank voor je leuke en goed geformuleerde vraag, schrijft hij terug.
Als klantenservicemedewerker van een elitaire financiële krant moest ik schriftelijke antwoorden op klachten ook altijd standaard met het respecterend bedoelde cliché ‘Hartelijk dank voor uw e-mail.’ beginnen.
De behoorlijke ballen hangen aan een zeer goed opgeleid en gevormd brein. Ben psychotherapeut, dus onderzoek vaak de balans en weet dat deze erg goed zit!

 

In mijn hoofd schuift knarsend een lade open. Het opbergvak van datecontacten die therapeut waren of dachten dat te zijn. De herinneringen aan deze mannen poppen omhoog als springveerpoppen die kortdurend aan de druk onder hun benauwende deksel mogen ontsnappen.
Daar wiebelt de Master-NLP’er die mensen behandelde om hun belemmerende oude frustraties kwijt te raken. In de ogen van mijn foto’s las hij dat ik een zeer oude ziel zou hebben, die hij met hoofdletters en uitroeptekens probeerde te hypnotiseren. Naast hem de psycholoog die dwingend in een verkapt hoerenmotel in onze woonplaats wilde afspreken en hevig gepikeerd was dat ik het uitgaanscentrum verkoos. Hij schommelt symbiotisch met de psychiater met e-mailadres nickserdanniks die me na een jaar opnieuw aanschreef, toen hij mijn foto op een andere datingsite tegenkwam: Ik dacht al dat jij het was, aan je wilde ogen te zien. Helaas kun je mentale afwijkingen niet altijd aan de buitenkant herkennen.
Ik laat de lade openstaan.

 

Heb mijn leven zeer goed op orde omdat het fundament goed is. Dus moet de basis seksueel ook uitstekend zijn, lees ik. Romeo zegt dat hij heel erg gericht is op seks, om ook daar optimaal te genieten, net als in de rest van zijn leven.
Psychotherapeuten zijn de ergsten …, tik ik terug. Mijn dates met ‘geestelijken’ waren tot nu toe absurdistisch.
Als je niet kunt uitkomen voor wat écht je seksdrive is, antwoordt hij, kun je beslist niet optimaal genieten.
Een beetje slimme vent/vrouw zoekt na een huwelijk alleen nog een verbintenis waarbij ook vleselijke vereniging een lust is, geen last en zeker geen list, antwoord ik. ‘Genieten’, ik haat dat woord. Het is cliché geworden. 

 

Ja hoor, daar komt het uit zijn kast dwarrelen: M/S is voor mij een levensstijl waar ik het hoogste genot uit wil en zal halen! 
Laat me raden, hij is de dominant. Waarom heb je geen foto maar een avatar? Ik vind zonder-foto laf gedrag. Ook als je een M/S stijl aanhangt. 
Ik ben een sterke, groot geschapen, seksueel dominante, passionele man op zoek naar zijn subje. Denk je dat dit geen vervelende discussies zal oproepen bij mijn cliënten? Meisje, het is aan jou wat je hiermee wilt doen! 

 

Ik stop een flinke veer in zijn reet. Ik voer de spanning op en rek al zijn grote geschapenheid, inclusief ego, nog eenmaal op. Dan knel ik zijn mega-ballen af en met wellustige heupen stoot ik tegen de lade. Drie, vier keer en dan kiert het opbergvak niet langer.

 

 


geplaatst door Muzza - 2230 keer gelezen

beoordeeld 4.17/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl