Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 30 augustus 2017

De r komt weer in de maand.

De r komt weer in de maand.
Ik heb een zwak voor een r maar ook voor der cello die het geluid van een hunkerend hart nabootst al mocht ik die nooit horen. Haar trouwens ook niet maar dat heeft met mijn tekortkomingen te maken. Luisteren en horen zijn nu eenmaal 2 verschillende dingen. Had ik maar beter gehoord….syntaxis der liefde verwoorden tot een semantiek van abbreviaties die ik niet doorgrond krijg. Het vriest.
De r in de maand ja. De r van ander weer van weerstand van rust reinheid en regelmaat want de kindeRen gaan weeR naaR school. (Waarom plaatsen ze die borden bij oversteek plaatsen waar je nu net dat kind dan niet ziet) Dus ook de r van rauzende pubers door mijn huiskamer en van huiswerk. De r van regeerakkoord en de derde dinsdag in september waar ik benieuwd naar ben of er dan ook al een nieuwe regering is. Erg handig als het over zoiets belangrijks als de rijksbegroting gaat. De r van rsi door het toenemende gebruik van office functionaliteit op de smartphone waar we dit najaar over bij gepraat gaan worden en de rsi vriendelijke invoer toetsen bordjes waar de smartphone op aangesloten kan worden en die met Kerstmis onder de kerstboom liggen. Het is helaas ook de r van donkere dagen en depressiviteit van blaadjes op de rails. Dat ik er voor dezen mag zijn wat ik met veel liefde doe. Rauwheid en ontwrichting raakt mij. De r uit cursus en weer wat anders, van het retroperspectief en wat we daar wel allemaal in moeten plaatsen. Krijg steeds meer zin om een prospectieve praktijk te starten. De r uit ergo sum om ons zelf te verheffen en ja uit Kyrie Eleison. De r van relaties die gevormd gaan worden nu de vakantie liefde zijn werk heeft gedaan of van ruzies waarbij de relaties op de proef worden gesteld. Langzaam komen we dan bij de r van rommelen in de marges. Ik heb daar weinig mee snap het ook niet. Ben behoorlijk zo niet vreselijk monogaam en verlies mij zelf dan ook volledig in een relatie en wat daar bij komt kijken. Moet ik daar in leren? Voel mijzelf dan een beetje tussen het tuingereedschap staan. De hark om precies te zijn. Verbazend over wat dan als maatgevend zou zijn en als feitelijk bewezen is. Een op de drie rommelt wel eens in de marge en er wordt wat afgerommeld als ik id/sbs moet geloven. Reden om het niet meer te kijken ik geloof nu eenmaal in echte warme liefde en niet in bedrogen liefde. Gelukkig zit de r ook in serieus proberen er iets van te maken. De r is in de maand. Ik moet eerlijk bekennen. Bij mij zit de r ook in 3 seizoenen. Mijn oudste lieverd deze zomer voorbereiden op her examens daar kwamen ook veel r’s bij kijken rijden en repeteren. De lente is een seizoen zonder r een nieuw begin verlang naar de lente met een r. Al mag die r best wel eens eerder komen ook in de marge zolang daar ook de r van eerlijk oprecht en tederheid bij is. Het wordt donker maar ver voor ons straalt het licht. Als zonnekind mijn armen strekkend, naar haar verlangend. Verlangend naar rust. Wens jullie een mooie R toe in alle verschijningsvormen en seizoenen.
Indi.


geplaatst door Indi - 3147 keer gelezen

beoordeeld 0/5 (0 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl