Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 20 augustus 2017

East/West

Oh, East is East and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God's great Judgment Seat;
But there is neither East nor West, Border, nor Breed, nor Birth,
When two strong men stand face to face, though they come from the ends of the earth
(Rudyard Kipling – The Ballad of East and West)
Deze woorden van Rudyard Kipling blijven de laatste tijd door mijn hoofd gaan; telkens in herhaling en telkens dezelfde woorden. Alsof ik mij in een steeds ronddraaiend geheel bevind. Iets zonder begin en zonder eind met uitsluitend elke keer de herhaling van dezelfde woorden van Kipling. Die woorden zijn al geruime tijd van betekenis voor mij en dat met een schuin oog omhoog, want ik vind dat ze daarboven de wegen voor mij ook wel eens makkelijker kunnen maken in plaats van moeilijker. Daarboven heeft er een satanisch plezier in om het ene obstakel na het andere obstakel op mijn pad te zetten om dan grijnzend toe te gaan kijken hoe ik mij daar weer overheen of doorheen worstel. Het aardige is wel dat altijd vrolijk geapplaudiseerd wordt als het mij weer eens lukt om alles ongeschonden voorbij te komen. Maar ach – mannen obstakels zijn er in mijn leven altijd geweest en waar zeur ik dan over. Ik heb vanaf mijn prille begin het genoegen gehad om diverse sterke en uiterst intelligente mannen om mij heen te hebben, die mij gestimuleerd hebben in alles, die mijn raadgevers waren indien nodig en die mijn karakter hebben gevormd. U zult zich wellicht afvragen waar de vrouwen in dat geheel waren – wel, ze waren er gewoon nooit in dat opzicht. Vrouwen misten voor mij de capaciteiten daarvoor en dat beeld is tot nu toe bij mij blijven hangen. Het waren die mannen waarmee ik kon praten, die mannen waarmee ik kon overleggen en die ook altijd met de juiste adviezen kwamen. Het waren die mannen waar ik naar toe liep als het nodig was, die mij opvingen, vlekkeloos aanvoelden wat er was, troostten en mij weer gesterkt op pad stuurden. Ik weet gewoon niet beter – dus waar zoek ik altijd naar? Naar mannen die datzelfde sterke karakter hebben, mannen waar ik mij goed bij voel en desgewenst tegen aan mag leunen. Op deze site heb ik twee uiterst intelligente en sterke karakters al lang geleden gevonden. Beide mannen zijn prettig om bij te zijn en zijn heersers in hun eigen rijk. Mooie mannen, snelle en berekenende vrouwenversierders – mannen waar ik mij bij thuis voel. En denk nu niet meteen dat ik een mannenversierder ben, of dat ik met allebei een relatie heb of heb gehad, want dat is niet zo. Deze mannen zijn goed voor mij. Hun verschijning veegt alle andere mannen weg uit mijn blikveld. U weet niet wie die mannen zijn en dat houden we ook zo. Ik stel mijzelf geregeld de vraag of hier sprake is van wederzijdse vriendschap of wederzijdse liefde. In ieder geval is sprake van welgemeende wederkerige genegenheid en goedgunst. Bij liefde zou een keuze noodzakelijk kunnen zijn – maar dat is in deze relatie juist niet nodig. Hoewel recentelijk een van hen voor mij in een geheel ander licht is komen te staan. Het zou mooi zijn als ze beiden naast mij blijven lopen op deze levensweg die ik nog dien te gaan. Dat zou mij groot plezier doen. Beide mannen kennen elkaar en ik weet dat hun gesprekken ook gaan over mij. Soit – ik heb daar vrede mee en hoef daar de ins en outs niet van te weten. There is neither East nor West, Border, nor Breed, nor Birth, When two strong men stand face to face, though they come from the ends of the earth.


geplaatst door Rianne - 2091 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl