Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 13 augustus 2017

Mannen

Er zijn momenten in het leven dat ik geen enkele zin heb in welke date dan ook. Niet dat dat vaak voorkomt - om de paar jaren of zo. Afhankelijk van het weer, afhankelijk van mijn humeur en zeker afhankelijk van een periode zoals die nu om mij heen zweeft als een draaikolk van emoties. En U raadt het al - alle dates kunnen mij op dit moment gestolen worden. Waarom dan nog blijven op een datingsite - zult u zich met mij afvragen. Het makkelijkste antwoord is dat blogjes schrijven zo aardig is om te doen. Zo'n periode gaat natuurlijk ook weer een keer voorbij - ook bij mij natuurlijk. En dat probeer ik elke keer mijzelf ook voor te houden. En de vraag dringt zich dan altijd bij mij op, wat de meerwaarde van een man in mijn leven zou kunnen zijn. Een soort standaard vraag bij de teleurstelling die mijn pad schijnt te moeten kruisen. Met zo'n vraag schiet ik nooit wat op. En om mijzelf wat op te vrolijken is gezonde boslucht de oplossing. Ik pak mijn reuzenpup van 10 maanden achter in de auto en samen gaan wij mijn lievelingsbos verkennen. Een bos waar alles beweegt, onverwachte geluiden klinken van takken die tegen elkaar schuren, of beestjes die zich snel door het struikgewas uit de voeten maken als pup en ik eraan komen. Geluiden die de pup telkens doen stilstaan en hem waakzaam om zich heen laat kijken. Bezig te leren dat hij mij beschermen moet. Een bos dat ik op vaste tijd helemaal voor mij en pup alleen hebben. Alsof alle andere bosbezoekers met elkaar hebben afgesproken dan het bos te mijden. Een bos dat niet voor de weekhartigen is, zeker niet bij schemerlicht. Dat bos is mijn plek en altijd kan ik daar de werkelijkheid moeiteloos onder ogen zien. De werkelijkheid is dat ik natuurlijk niet kan zonder een man. Als vrouw heb ik de gezelligheid van het samen zijn nodig. Ik wil de twinkeling in zijn ogen zien, zijn vriendelijkheid voelen, zijn meningen over van alles en nog wat horen en mijzelf geborgen voelen bij hem en in zijn armen. Gewoon het gezellig hebben met elkaar en met de wederzijdse wens de ander gelukkig te zien. Een leven zonder man is niets voor mij. Zo is het nu eenmaal - ook al denk ik soms dat het nooit gaat lukken om juist die man te vinden. Ik ga gewoon door met zoeken, ik houd de moed er in en die ene man in die grote hooiberg van mannen, die is er echt een keer voor mij.


geplaatst door Rianne - 2301 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl