Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 21 augustus 2017

Onbereikbaar

Ik heb al 27 jaar geen contact met de familie. Niks dramatisch verder, maar heb met m’n vader en moeder nooit een vader-zoon of moeder-zoon gevoel kunnen krijgen. Het is vroeger een enorm gevecht geweest om ze te bereiken, maar dat is nooit gelukt. Ook niet met mijn broers en zus. En ben uiteindelijk bij hen weggegaan, heb het leven leren leven met vrienden, vriendinnen, heb daarin geleerd wat voelen is, wat verbonden zijn is. Door diepe dalen, in schade en in schande.
Van de week ontdekte ik via internet dat m’n moeder in 2015 overleden is en m’n vader al in 2005.
Dat kwam ontzettend aan. Vooral dat van m’n moeder. In dat enorme vechten van dat kind in paniek heeft ook zij diep gevoeld haar onmacht en haar pijn in wat ze ons niet kon geven. Intimiteit, aanraking. Het is erg verdrietig dat we nog niet even in mildheid en troostrijk samen konden zijn.
Nu is ze dood. Nooit bericht gekregen. En daar moet ik nu mee leven.

 


geplaatst door Parlante - 3320 keer gelezen

beoordeeld 3.14/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl