Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 6 augustus 2017

WhatNow

Heb lief zonder maatstaf, zonder beperkingen, zonder complicaties, zonder toestemming, zonder moed, zonder advies, zonder twijfel, zonder prijs, zonder geneesmiddel, zonder iets. Wees niet bang om lief te hebben, tranen zullen gelaten worden met of zonder liefde (Chavela Varga). Als je dat hele advies van Varga doorleest, blijft van de eerste zin niets over. Aan de liefde met een man zitten altijd beperkingen, zijn er altijd complicaties, gebeuren er heel veel dingen zonder toestemming en heb je somtijds alle moed en advies nodig om het nog vol te kunnen houden dan wel het voor de zoveelste keer nog een keer te willen proberen. Twijfels geeft een liefdesrelatie altijd, zowel betreffende de liefde, als betreffende de geliefde als betreffende jezelf. En elke liefdesrelatie heeft zijn prijs. Het enige waar Varga wel gelijk in heeft, is dat er altijd wel tranen zullen vloeien of er nu sprake is van liefde of niet. Ach – ik voel mij al dagen zo verdories alleen - in het zeurende besef dat dat nog wel enige tijd zal duren. When you can't hear the rhyme and you can't see the reason, why should the hope remain? Wat ik nu ga vertellen, zal u verwonderen. Dwingende zakelijke besognes aan mijn liefs kant, en een ex met maar 1 doel en dat is voor altijd terug bij hem, waarvoor mede alle kinderen en kleinkinderen worden ingezet. Toen ik die locomotief van zaken en terugklauwende-ex met aanhang een paar maanden geleden op stoom zag komen, zette ik al mijn vraagtekens bij onze relatie. Maar hij wuifde die vraagtekens weg – ik zag het helemaal verkeerd. Ik bleek het gewoon goed te zien. In die paar maanden voortdenderend locomotiefgeweld – werden zomaar twee toezeggingen voor iets voor ons samen geruisloos onder de wielen verpletterd. Uitleg, excuses, bloemetje waren in al zijn vriendelijkheid even de weg kwijtgeraakt en bereikten mij niet. Na twee maanden – een kleine twee weken geleden – dacht ik een vriendelijke diplomatieke bemerking te plaatsen in de hoop op verbetering naar mij toe. Wat toen gebeurde, tart elke verbeelding. Er kwam een uiterst botte en beledigende reactie die niets te maken had met mijn bemerking. Door die afwijkendheid kwam een stukje herinnering terug van een eerder contact met hetzelfde lief. De geschiedenis was bezig zich te herhalen. Niet zo verrassend in mijn leven – herhalingen komen bij mij bij herhaling voor. In zijn hectisch bestaan was ik er ook nog en diende 'tevreden'gehouden te worden. Stukje multitasking – dat beslist beter had gekund. Het klinkt vreemd – maar dit is wat ik op basis van dat eerdere contact denk dat is gebeurd. Mijn liefs leven is dermate hectisch dat het voor hem niet mogelijk is dagelijks mailcontact met mij te onderhouden. Toch hadden wij elke dag veelvuldig via de mail contact. Dat kwam doordat mijn lief een werknemer van hem mede belaste met de zorg mijn mails dagelijks te beantwoorden. Ging allemaal goed totdat de werknemer op vakantie wilde. Kan natuurlijk – maar wat met die vele dagelijkse contacten met mij, dat kon niet zomaar ophouden! Als oplossing en, om zijn baas/ mijn lief niet nodeloos te belasten, forceerde hij een communicatiepauze van enige weken met mij. Hoe pak je dat aan als werknemer, zult u denken?! Mij vertellen dat hij mij mails schreef alsof hij mijn lief was en op vakantie ging, kon natuurlijk niet. Overdragen van zoiets vertrouwds als mailbeantwoording aan een ander was ook geen optie. De oplossing was – hij beledigde mij zodanig grof dat ik mij zou omdraaien en weg was. Dat is hem aardig goed gelukt, mede doordat ik tot mijn verbijstering zag dat ook de derde toezegging voor iets voor ons samen al door het voortdenderende locomotiefgeweld verpletterd ging worden. Het was mij meer dan zat. Waarschijnlijk heeft de werknemer die grove belediging geuit in samenspraak met zijn baas/mijn lief. Empathie – wat is dat? Hoe die werknemer denkt bij terugkomst van vakantie weer contact met mij te kunnen krijgen, interesseert mij niet. En wat zijn baas betreft, die mij bij herhaling verzekerde van mij te houden? – hij heeft mij zeker wat uit te leggen. Nu bij mij de taak om uit te zoeken welke mails die ik ontving werkelijk van mijn lief zijn en welke van die zwartharige krullebol in zijn dienst. Toen alles helder werd voor mij, moest ik toch even grinniken. Ik heb klaarblijkelijk veelvuldig dagelijks licht pikant mailcontact gehad met een 40-jarige oversekste zwartharige krullebol van ca 1.90 – zou zijn vriendin dat weten?? Met daarnaast een stuk minder mailcontact met mijn lief zelf. Mon Copain – quelle une idiotie!


geplaatst door Rianne - 2124 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl