Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 25 september 2017

Machteloos

Een machteloos gevoel. Geraaktheid tot in mijn diepste vezel van mijn lichaam. Tot in het diepst van mijn poriën. Tot in mijn ziel. Ik voel je, ik ruik je, ik hoor je, als ik aan je denk. Ik zie je als ik in gedachten aan je denk. En ik weet dat dit zal slijten. Op dit moment overheerst de machteloosheid. Het er niet bij kunnen. Niet bij dat bijna wanhopige gevoel.
Ik kijk op mijn telefoon en zie dat we gisteren bijna 5 kwartier met elkaar hebben gesproken. Bellen. Het is één van de langste gesprekken die we hebben gevoerd door de telefoon. Jij bent niet zo van het bellen. Allebei hebben we op een andere manier het gevoel dat ons onrecht is aangedaan. Dat anderen zich met onze liefde, dat wat ervan over is mee bemoeien. Hoe heeft het zover kunnen komen? Het lijkt erop dat het minder belangrijk is dat ik dat gevoel heb, en dat doet nog steeds pijn. Machteloze pijn, ik kan er niet bij.
En ook jij voelt onrecht. We begrijpen elkaars emotie, de reden waarom minder. Ik wil je nog zo graag een keer zien voordat ik het ziekenhuis in ga voor mijn operatie. Dat de liefde over is kan ik accepteren, alhoewel de tranen nu over mijn wangen rollen. Alweer, zoals zo vaak de laatste tijd.


Nee, wij passen niet bij elkaar. Echt helemaal niet. En steeds een stemmetje, diep in mij….. ja maar, als….en ……
Sinds maart dit jaar hadden wij contact. En nee, het was niet zo diepgaand als ik misschien wel zou willen. Wel hadden we lol. Lol met elkaar. Ik verdring de minpuntjes. Die waren er zeker. Ik weet het aan onze verschillen. Ik denk dat jij nooit zal weten hoeveel jij voor mij hebt betekend en nog. Ik voel ook jouw onmacht om hiermee om te gaan. Ik wil je toeschreeuwen dat we elkaar nog een kans moeten geven. Dat het leuk is om “zo anders” te zijn. Ik doe het niet. Ik kan het niet. Want ik weet en voel ook dat we elkaar steeds weer pijn zullen doen. Bewust of onbewust. Uit een onvermogen om elkaar werkelijk te zien. Elkaar werkelijk te raken.


Het was intens tussen ons. Ik heb je innig liefgehad. En ja, ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen. Hoe dan ook, je hebt kleur aan mijn leven gegeven.
Ik zal je missen. Ik zal ons missen.


geplaatst door Vonny - 4154 keer gelezen


Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl