Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 11 september 2017

Twijfel of niet durven. (3)


Volgens mij mag ik wel zeggen dat ik goed kan zoenen. Ik weet de balans te vinden van teder, zachtheid en warmte in de warme aanraking over te brengen. Geen overmatig speeksel of een tong die zijn weg aan het zoeken is en spartelt als een vis op het drogen. Olga is zeker een topper en kan zeker heel goed zoenen, zij is zeer actief, lief en weet de andere ook te verleiden. Echter haar zoen is wel zeer direct en als Olga iets wilt dan gaat ze dat ook krijgen.

 

Dus met het zoenen werkt het bij Olga ook zo. Zacht maar vasthouden kreeg Olga haar eerste zoen van mij. Geloof me, ik voelde het tot in mijn tenen. Als er een chemie tussen 2 personen ontstaat dan is er sprake van een geestelijke en biologische chemie. Als er chemie tussen 2 personen ontstaat op het geestelijke vlak dan zorgt dat voor een klik tussen elkaars karakter (de combinatie tussen karaktereigenschappen en het gevoel wat je erbij krijgt). Ja dat is wel wat ik voel naar Olga. Een mooi vrouw met brains.
Als er nu een chemie tussen 2 personen ontstaat op het biologisch vlak, dan zorgt dat voor een klik op fysiek gebied (denk hierbij aan de manier van bewegen, geur, klank en of vorm). Ja dat mag je wel stellen. Olga is gewoon weg een lekker ding. De chemie tussen 2 personen ontstaat dus zowel op geestelijk als biologisch vlak, als de geestelijke klik er niet is en of de lichamelijke klik dan volgt er meestal een afstoting.
Ieder mens heeft nu eenmaal voelsprieten waar hij hem of haar mee aftast. Het is vaak de totale chemie die iemand uitstraalt dat er voor zorgt dat er een vorm van aantrekkingskracht ontstaat. Olga brengt nu twijfels bij mij los. De chemie tussen 2 personen bepaald hoe datgene wat iemand uitstraalt en of doet bij je binnen komt. De ware chemie tussen 2 personen kun je dus alleen ontdekken in real life. Deze ontmoeting en deze zoen kan voor een hoogte punt zorgen maar ook voor een dieptepunt. Uit deze ontmoeting en deze zoen zal blijken of er een totale chemie is. Olga streelt nog een keer over mijn rug en kijk diep in mijn ogen.
De chemie tussen 2 personen, de chemie tussen mij en Olga gaat die nu plaats vinden.? Ik weet het even niet. Dit vraag ik mij even af. Ja ik wilde wel die zoen maar niet zo of is het omdat ik graag de actie had willen nemen. Als je merkt dat je verliefd wordt dan overkomt je dat, je kunt dit niet even aan of uit zetten. De chemie tussen 2 personen is vaak niet haarfijn uit te leggen. Net zoals het verdwijnen van de chemie, ook dat valt niet altijd uit te leggen. Soms gaat de chemie over, het verdwijnt opeens en weg is het!
Mensen veranderen vaak niet, maar de manier waarop ze opeens naar elkaar gaan kijken kan wel veranderen. Wij als mens bestaan allemaal uit een drie eenheid, Ziel, geest en lichaam. En op al deze 3 niveaus hebben we onze behoeftes en verlangens. Ontbreekt de behoefte en of het verlangen op een van deze 3 niveaus dan raakt ons lichaam in onbalans en dat zou de reden kunnen zijn waarom de chemie tussen 2 personen opeens kan verdwijnen.
Gelukkig hebben ik en Olga daar geen last van, We zijn juist aan het onderzoeken en ontdekken of er iets is tussen ons en of er iets kan komen. Als de chemie tussen 2 personen ontstaat dan mag je dat zien als een “geschenk”, verdwijnt dezelfde chemie weer om de een of andere reden weer dan moet je dit ook kunnen accepteren In dit geval heeft een claimgedrag geen enkele nut meer.
De tocht naar de liefde voert ook naar de volheid van het leven, want alleen door haar te ervaren kan een mens zichzelf kennen en ervaren. Wanneer de ontmoeting en de echte liefdesrelatie in een mensenleven ontbreekt dan komt dat gewoonlijk doordat die persoon vanuit egoïsme en of vanuit iets anders de deur van zijn of haar hart gesloten houd. En dan houd de chemie tussen 2 personen op. Ergens op de een of andere manier moet er dan iets mis gegaan zijn, ergens is onderweg het licht verflauwd. Bij Olga is in haar vorige relatie iets mis gegaan en daar heeft zij nog steeds last van. In mijn relatie ben ik niet in staat geweest om mijn liefde in de juiste sterkte te tonen. Ik heb geduld en wacht ook af maar ik ben wel weer heel duidelijk. Ik neem echt wel mijn verantwoording
Als de relatie met jouw instemming is begonnen, dan moet je ook je deel van de verantwoordelijkheid op je nemen om haar te voeden. Het is geweldig als 2 mensen elkaar vertrouwen en voelen dat dit wederzijds is, diepgaand en volkomen veilig. Het opent de deur naar de geestelijke chemie tussen 2 personen en als het fysieke er dan ook nog bij komt dan ontstaat er een totale chemie. Mooier dan dat kun je het niet krijgen. Maar dan moet er wel een goede basis zijn. Olga legt op haar manier nu de basis, de zoen en misschien ook wel een beetje door de wiite wijn. Ik leg mijn basis en daar is ook een beetje twijfel bij. Of is er meer sprake van niet durven.

Wordt vervolgd


Bekijk mijn profiel op match4me.nl

geplaatst door Lev1 - 608 keer gelezen

beoordeeld 2.17/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl