Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 16 januari 2017

What’s in a female nickname?

Ik krijg weleens het commentaar dat ik in mijn blogs alleen mannen op de hak neem. Ik zou natuurlijk kunnen tegenwerpen dat deze daar ook zoveel aanleiding toe geven, maar dat zal ik achterwege laten. Ik wil namelijk niet de indruk wekken dat ik een overgeëmancipeerde mannenhater ben. Oke, oke, ik snoei zelf de heg en repareer zelf een lekkende wc. Maar dat kan me onmogelijk aangerekend worden, want als ik dat niet zou doen, doet niemand het. En ik ben absoluut geen mannenhater. In tegendeel, ik hou erg van mannen en doe mijn uiterste best er een te vinden om de rest van mijn leven op aangename wijze mee te door te brengen.

Maar goed, het commentaar neem ik serieus, en daarom besluit ik als reactie op mijn vorige blog een onderzoek te doen onder vrouwen nicknames. Eens kijken of daar net zulke hilarische en tenenkrommende exemplaren tussen zitten als bij de mannen. Ik doe me voor als man, stel mijn zoekprofiel in op vrouwen en scrollen maar. Maar wat valt dat tegen!

Toegegeven, een paar namen doen mij licht fronsen en sommige brengen mijn mondhoeken zelfs een beetje omhoog. MaybeMsRight bijvoorbeeld, kijk daar hebben we de oorzaak van het glazen plafond, want een man zou dat Maybe er nooit bij zetten. Godiva, zette die niet haar man een hak door naakt te paard te gaan? Anjalasagna brengt me zowaar aan het lachen, de liefde van de man gaat door de maag zal ze gedacht hebben, maar zou die naam ook echt een man lokken? Hx32vhd42! zit er ook tussen, aha, kennelijk zijn er ook vrouwen die moeite hebben met het verschil tussen de vakjes Nickname en Password. En abcd123 komt voorbij, tsja, dat is natuurlijk ook een password, maar dan niet zo’n heel erg goede.

Maar veruit de meeste vrouwen kiezen, precies zoals ik, een doodnormale vrouwennaam. Bij deze blogs zien we ze ook, Vonny, Liduina, Rianne, Shirley, allemaal net zo fantasierijk als Hanna. Mismoedig stel ik vast dat uit dit onderwerp geen sterke blog te halen valt. En ineens slaat de twijfel toe, zijn mijn blogs überhaupt wel de moeite waard? Leveren ze wat op? Ik zit hier tenslotte om een vent te vinden en niet om een beetje leuk te schrijven. Wordt het niet eens tijd met die blogs te stoppen?

En alsof die twijfel alleen niet al akelig genoeg is, valt me ook nog iets anders op. Want bij al die nicknames horen foto's en wat komen daar een hoop mooie, vlotte, frisse, slanke, sexy dames voorbij. Mijn hemel, als dat de vijver is waarin ik zwem en waaruit de heren vissen, nou dan kan ik wel inpakken. Nog mismoediger laat ik mijn hoofd hangen. Het huilen staat me nu nader dan het lachen en ik weet het ineens zeker. Dit is het moment mijn lidmaatschap van Match4me op te zeggen te accepteren dat ik de rest van mijn leven in eenzaamheid en celibaat zal slijten.

Maar dan valt het kwartje. Vandaag is het de derde maandag van het jaar. En dat betekent Blue Monday, de dag van het jaar waarop de mensen wereldwijd het meest gedeprimeerd zijn. Want ga maar na, de gezellige kerstdagen zijn voorbij en er is geen vakantie om naar uit te kijken. Het jaar is nog maar net van start en we zijn toch weer gaan roken, hebben net toch weer die zak chips leeggegeten en het is ons alweer niet gelukt rustiger aan te doen met alcohol. Bovendien is het salaris van december op en dat van januari nog lang niet in zicht. En dat terwijl de huiveringwekkende jaarlijkse rekeningen voor de deur staan waarvan wij ons ook dit jaar weer afvragen hoe we deze moeten gaan betalen. En daar allemaal bovenop dringt vandaag ook nog het besef tot ons door dat ook dit jaar de tocht der tochten net oan giet.

Geen wonder dus dat ik een tikje uit balans ben en ik weet nu wat te doen. Ik kruip snel in bed en trek de deken over me heen, helemaal tot over mijn hoofd. Goddank is het morgen dinsdag.


geplaatst door Hanna - 2410 keer gelezen

beoordeeld 3.44/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl