Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 6 januari 2017

What's in a nickname?

Een datingprofiel is geen sinecure. Je levensgeluk kan ervan afhangen. Zaak dus om het van het begin af aan goed aan te pakken. Want je toekomstige geliefde kan zomaar op een leuk bedachte, maar verkeerd uitgepakte, zinsnede afknappen en dan heb je het nakijken. “Zie er jonger uit dan ik ben”, bijvoorbeeld, niet doen, daar maken we verder geen woorden aan vuil. ”Zoekt dito vrouw” is er ook zo een, “Mam wat is een dito vrouw?” hoor ik mijn zoontje vragen. Mocht je het in je profiel hebben staan, meteen weghalen, dan praten we er niet meer over.

Maar het begint eigenlijk al eerder, het begint bij de nickname. Tsja, ik ben blond en kon niks beters bedenken dan Hanna. Ik realiseer me dat dat niet erg fantasierijk is, en dat ik daardoor wellicht mannen afschrik, dus ga ik ga op zoek naar iets beters. Vanwege mijn seksuele voorkeur sla ik aan het struinen tussen mannelijke nicknamen. Mijn fantasie is vast wel toereikend voor het bedenken van de vrouwelijke equivalent.

De eerste op wie ik stuit is Rijn Mond. …..Rijn Mond…! Iiiieeeeeuwww! Daar word ik letterlijk een beetje misselijk van. Maar goed, het gaat om de vrouwelijke equivalent, eens even kijken. Han Sop wellicht? Nou qua smakeloosheid is dat absoluut de overtreffende trap, maar nee, doe toch maar niet.

Vervolgens zie ik een hele hoop mannen die aan zelfvertrouwen geen gebrek hebben. Ik citeer: Witpaard, Coolthing, Romeo, Adonis, Echteliefde, Paradise, De Vuurman, en Just4you. Je moet maar durven, denk ik dan, maar vraag me ook af wat hierop de vrouwelijke variatie is. Zou er echt een dame zijn die Juliet als nickname durft te kiezen? En zou een dame zich eraan wagen zich Prinses te noemen? Ik betwijfel het.

Plan B komt voorbij en voor ik het weet zit ik een hele avond te piekeren wat Plan A dan ooit geweest kan zijn. In Transitie, nou nee, dat is wel erg zweverig. 2diH35d!, nee sukkel, dat was je wachtwoord, en bovendien, “Beste 2diH35d!, ik heb je profiel bekeken en zie een aantal interessante overeenkomst,” dat gaat toch niet. Squashmaat, ja sorry hoor, maar daarvoor zit ik niet op een datingsite. En in mijn vorige leven op Match4Me zorgde ene SOA voor nogal wat reuring hier. “Het maakt niet uit wat ze van me denken, als ze maar wat van me denken,” zal hij gedacht hebben. Feit is, dat ik nooit de aanvechting heb gehad hem te benaderen.

Dan stuit ik ineens op het profiel Ron020. Nee maar dat is handig. Want het enige vervelende aan Match4Me is dat je niet op afstand tot je woonplaats kan selecteren, wat bij de concurrent wel kan. En voor iemand zoals ik, die dicht bij huis zoekt en op de grens van twee provincies woont, is dat knap lastig, want Utrecht/Gelderland kan op fietsafstand zijn, maar ook een uur rijden. Kortom, ik heb het, Hanna0317 gaat het worden, ik ben even weg om uit te zoeken hoe ik mijn nickname moet veranderen.

 


geplaatst door Hanna - 3152 keer gelezen

beoordeeld 4.09/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel Keurmerk Veilig Daten

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.nl